28. Novembris 2015, 19:03
CLK 320 1998 g w208 klimatkontrole un kondicionieris auto nedeļu netika lietots un iekāpu lai brauktu bet negriežās salona ventilators bet uz paneli vis ir kā vajag. vai kadam ir bijis kas lidzigs vai ventilātoram ir kads drošinātājs
28. Novembris 2015, 20:11
w202 ir bijis nosprādzis pūtējs. Vedu uz Vagonu ielu pie elektriķa.
Mēdz arī pūst aukstu, ja nesaņem normālu (no -38°C atšķirīgu) temperatūru āra temperatūras sensora. Nesaprotu, kāpēc tā. Visādi citādi strādā. Ar drošinātājiem problēmas nav bijušas...
28. Novembris 2015, 20:55
Viena no vājajām vietām ir pats vadības bloks panelī.
Ja nobeigtos motora ātruma vadības bloks, tad tas pakāpeniski pārstātu strādāt, sākumā ventilatoram griežoties tikai ar 50% jaudas. Viss cits tiešām var būt kaut kur vados meklējams, nekā vairāk tur nav.
Tajā ziņā C180 taisnība — ja nestrādā āra temperatūras sensors, tad salonā klimats arī var strādāt dīvaini. Sistēma droši vien pietiekami gudra, lai censtos temperatūras režīma salonā nodrošināšanai kaut ko sarēķināt savai darbībai pēc āra temperatūras informācijas.
28. Novembris 2015, 22:16
Āras tepraturu man rāda. kur salona tas vadibas bloks atrodās vai tā ir tā pogu kaste. pagajušo vasar biju pielicis pie lauķu datorista a viņs teica ka kautkas ar ec uzrāda ka sledzās iekšā āra bet nepievērsu tam uzmanibu. vai ventilatoram ogles ir. kur salonā ventilators atrodās.
28. Novembris 2015, 22:27
Vadības bloks ir tā "pogu kaste".
Ventilators atrodas aiz cimdu nodalījuma, jājaucas paneli no apakšas, ir daudz pamācību video.
Oglītes gan diez vai būs beigušās, tās arī tā pēkšņi "nepazūd", piedevām, teiktu, ka to resurss normāli ir vismaz pusmiljonam kilometru un ne pa bāni. Reti kuram problēma oglītēs, parasti atgadās viss kas cits.
28. Novembris 2015, 22:29
Starp citu, nenorādīji kāds tieši Tev klimats. Esmu ielicis te diskusijā par šiem jautājumiem pamācību kā nolasīt klimata kļūdas tieši ar iebūvētā digitālā klimata vadības bloka palīdzību un to atšifrējumu. Tas varētu palīdzēt atmest daļu minējumu un varbūt uzvedināt kādā no virzieniem.
28. Novembris 2015, 22:43
cik noprotu dalītā klima +kondicionieris a pēc kā viņu skatās klima vai kodiska
28. Novembris 2015, 23:38
black20 rakstīja:cik noprotu dalītā klima +kondicionieris a pēc kā viņu skatās klima vai kodiska
MB kondicionieri piedāvāja tikai kaut kad līdz 70-tiem, pēdējais varētu būt W201 ar kondicionieri. Visiem pārējiem, visiem jaunākiem ir tikai klimats — ieregulē kādu temperatūru gribi un tādu to attiecīgajā zonā uzturēs.
29. Novembris 2015, 11:16
tad jau man tā būs klima. nonemu to vadibas paneli bet lai parbaudītu vajag laikan otru tādu
29. Novembris 2015, 11:41
black20 rakstīja:tad jau man tā būs klima. nonemu to vadibas paneli bet lai parbaudītu vajag laikan otru tādu
Vajag gan otru. Bet tie izņemas viegli tā ka piebraucot šrotā var vienu ārā, otru iekšā un ir pārbaudīts.