Publicēt atbildi

Re: Ātrumkārba rada šaubas

16. Septembris 2015, 23:46

Mizx rakstīja:Artūram būs taisnība. Kārbai kļūdas vēl 2007. gadā pat Domeniksā man nespēja pilnībā nolasīt, jo nebija ar ko. Tā ka šie "universālie" risinājumi neko neparādīs. Cik zinu, Biķernieku ielā arī ir tikai universālā diagnostika, kas par MB kārbām dos maz informācijas, mazāk kā vajadzētu problēmu gadījumā.

bāc, tad vienīgā vieta, kur tā tīri nolasīt visas kļūmes utt būs tikai domeniks / TUF ( tā liekas odžaina vieta, negribas tur braukt gan )

16. Septembris 2015, 23:56

anshar rakstīja:
Mizx rakstīja:Artūram būs taisnība. Kārbai kļūdas vēl 2007. gadā pat Domeniksā man nespēja pilnībā nolasīt, jo nebija ar ko. Tā ka šie "universālie" risinājumi neko neparādīs. Cik zinu, Biķernieku ielā arī ir tikai universālā diagnostika, kas par MB kārbām dos maz informācijas, mazāk kā vajadzētu problēmu gadījumā.

bāc, tad vienīgā vieta, kur tā tīri nolasīt visas kļūmes utt būs tikai domeniks / TUF ( tā liekas odžaina vieta, negribas tur braukt gan )

Pilnīgi visu, ne tikai kārbu, mercedesam noteikti varēs redzēt servisā kam ir Star Diagnosis. Domenikss nav vienīgā vieta kur tāds ir, bet domāju, ka Tavas kārbas kļūdas var nolasīt ar jebkuru ļoti labu profesionālo diagnostikas iekārtu (Bosch, arī tam pašam Autocom jāvar u.c.).

16. Septembris 2015, 23:59

anshar rakstīja:

Grūti teikt. StarDiagnosis vajadzētu palīdzēt, kam tas ir, pie tā arī var braukt. Vismaz senāk arī Taxi+ bija, gan jau tagad arī ir. Pēc loģikas arī MB Best vajadzētu būt šai programmatūrai. Toreiz man Domeniks par W202 AMG kārbu neko sakarīgu nevarēja pateikt. Aizbraucu uz Vāciju un tur servisā nolasīja motora kļūdas, tad pieslēdzās speciāli kārbai un nolasīja visu ko tādu, ko Domenikss nemaz neredzēja. Pēc tam apmēram reizi gadā Vācijā kļūdas dzēsu, jo AMG kārba man bieži pielasīja visādas muļķības, kad kaut kas vairāk izspolēts, izslīdēts utt.

[Izdzēsts]

17. Septembris 2015, 00:00

Šo ierakstu izdzēsa Mizx - 17. Septembris 2015, 00:01.

25. Septembris 2016, 18:47

gads rinķī un viss joprojām darbojas lieliski! :)
Publicēt atbildi