Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 08:55

Attēls

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 09:38

Rich, pats pie Mārtiņa pirtī iesēdies BMW un teici, ka a*ujen* patīk bembis, tad ko tagad atkal rausties un neņemt to, kas Tev patīk?
Paskaties, pats kā Tev domas mainās par auto iegādi, gluži tāpat,kā sievietei ģērbjoties pie skapja.... :D
Te Subaru gribi, te pats esi dibinājis gandrīz Pandas biedrību, kaut kur pa vidu lēkā BMW un beigās vēl visam klāt piejauc Audi! NErunājot par džipiem, smartiem utt :)
A4 B7 nebūs ne par gramu izturīgāks vai lētāks eksplotācijā, kā e39 vai e46.
Ok, BMW problēmas ar spoguļiem un sensoriem, to visu var atrisināt, iedošu tel.nr un sakārtos to jautājumu.

Pēc personīgas pieredzes,ko varu pateikt par A4, tā ir iekšējā apdare, uzreiz var redzēt, ka vācieši uz plastmasu tur nav skopojušies, jo ļoti plastmasīgs salons,tāds viegls un nestabils.

Ņem e39 vai e46 :) Pāris eksemplāri ir noskatīti, kāreiz brīvdienās jābrauc būs aplūkot, viens bembists jāiepērk būs :)
Pēdējo reizi laboja AS - 28. Februāris 2012, 09:41, kopā labots 1 reizi.

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 09:58

Pamazām sāk likties, ka Ričs te fonā pats smejas locīdamies par šo tēmu :D

Te budžets ap 4K EUR, te pēkšņi jautājums par A4, kura cena ir 3x4K EUR - vai nu esmu par vecu vai arī neko nesaprotu vai arī Miglā asaro Logs.... :P

Ja man vēlreiz ir ļauts izteikties, tad es nevaru iedomāties Richy kaut kādā Pandā vai pat Smartā. Cilvēka tēls neiet kopā ar tiem mazauto. E klase, C klase, A6 vai 3er un 5er.

P.S. Iesaku apskatīties Artūra 3er ;)
Pēdējo reizi laboja ZV - 28. Februāris 2012, 10:02, kopā labots 1 reizi.

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 10:05

28 February 2012 09:58:41 Misters X rakstīja:

man vairāk liekās, ka viņš, kā mazs kaķēns, kurš ir nobijies no iepriekšējā gemoroja un līdz nāvei baidās iekulties nākošajā

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 10:10

Pazaudējis savu es...:crazy:

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 10:13

Tikai bez stresa :D
Patiesība ir kaut kur ārā.

Budžets jau ir stiepjams jēdziens. Gribējā jau iekļauties 4k euro, bet nav pārliecības, ka nebūs vecā gemora.

Tādēļ arī sāku skatīties uz kaut ko dārgāku.

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 10:30

28 February 2012 09:58:41 Misters X rakstīja:

Te budžets ap 4K EUR, te pēkšņi jautājums par A4, kura cena ir 3x4K EUR - vai nu esmu par vecu vai arī neko nesaprotu vai arī Miglā asaro Logs.... :P

Ja man vēlreiz ir ļauts izteikties, tad es nevaru iedomāties Richy kaut kādā Pandā vai pat Smartā. Cilvēka tēls neiet kopā ar tiem mazauto. E klase, C klase, A6 vai 3er un 5er.

P.S. Iesaku apskatīties Artūra 3er ;)

Es viņu varu lieliski iedomāties zaparā vai kādā okā ar pudeli boržomi rokās :hvz:

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 11:25

28 February 2012 09:38:26 AS rakstīja:
Rich, pats pie Mārtiņa pirtī iesēdies BMW un teici, ka a*ujen* patīk bembis, tad ko tagad atkal rausties un neņemt to, kas Tev patīk?
Paskaties, pats kā Tev domas mainās par auto iegādi, gluži tāpat,kā sievietei ģērbjoties pie skapja.... :D
Te Subaru gribi, te pats esi dibinājis gandrīz Pandas biedrību, kaut kur pa vidu lēkā BMW un beigās vēl visam klāt piejauc Audi! NErunājot par džipiem, smartiem utt :)
A4 B7 nebūs ne par gramu izturīgāks vai lētāks eksplotācijā, kā e39 vai e46.
Ok, BMW problēmas ar spoguļiem un sensoriem, to visu var atrisināt, iedošu tel.nr un sakārtos to jautājumu.

Pēc personīgas pieredzes,ko varu pateikt par A4, tā ir iekšējā apdare, uzreiz var redzēt, ka vācieši uz plastmasu tur nav skopojušies, jo ļoti plastmasīgs salons,tāds viegls un nestabils.

Ņem e39 vai e46 :) Pāris eksemplāri ir noskatīti, kāreiz brīvdienās jābrauc būs aplūkot, viens bembists jāiepērk būs :)

Jā, bumers man patika. Tikai pēc Artūra nostāstiem, nedaudz nolaidās man vēlme pret BMW dīzeļiem.
Benzīni jau tur visi rijīgi.

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 11:32

Richy, dīzeļ auto patiesībā patreiz vairs nav izdevīgi. Izdevīgi saprātīga dzinēja tilpuma benzīnnieki ar LPG.

Richy par kādiem 600 000 euro var tādu lielo paņemt. Domāju, ka Tev viņš piestāvētu. Degvielas patēriņš arīdzan nekas īpāšs ~ 30 l stundā. Kabīnei bruņu stikls un un virsbūve arī no 5 cm biezas tērrauda loksnes!
Attēls
Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 28. Februāris 2012, 11:34, kopā labots 1 reizi.

Pērku auto!

28. Februāris 2012, 11:36

Ja es klausītu, ikvienu kurš kaut ko sliktu saka par kādu auto, tad domāju, ka labākajā gadījumā šobrī brauktu ar e-talonu!

Pats tak zini, ka ir nojāti auto kurus vienkārši iesmēre un ir kopti auto, kurus pārdod par normālu cenu,normālā stāvoklī. Esmu atklausījies par to cik W220 ir sūdīgs un ka galu galā vispār tas ir mēsls! Bet protams, ja iepriekšējais auto ir bijis tikai e34 vai W124, kuram detaļas maksā kapeikas un lūzt viņš protams, ka nelūzt, jo neko taču netaisa, lielākais remonts ir nomainīt eļļu, filtru, lampiņas un logu mehānismu, bet kad jātaisa kaut kas tādam kā W220, tad PSC cik tur viss ir dārgi, jo liela daļa, kas bļauj cik jaunie auto ir slikti,nemaz neiedziļinās lietas būtībā,paprasi Dainim lai pastāsta par W220, nedomāju ka viņš būs no bļāvējiem, kas tas auto ir sūs..... Rich atceries, kādas tev emocijas, bija kaut vai pie tā paša X5 stūres? Bija slikti?
Ja Artūrs Tev pateica, ka BMW ir slikts auto, es Tev iedošu tel.nr cilvēkam, kas kopš 92.gada braukā TIKAI ar BMW, e34,e39,e46,e38,e70, viņš atkal pateiks ka viss ir bumbās un BMW ir vienīgais braucamais auto, viena cilvēka viedoklis, pietam ar vienu auto saskari, uzskatu, ka viedoklis nav kompetents un nepilnvērtīgs, lai gan, arī ir viedoklis.
Kas tam pašam e39 facelift ir dramatiskāks nekā tam pašam W211? :)
Tēma slēgta