Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:27

Ja motors 3.0, vienalga kāds, tad ir jābūt!

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:30

dzinēja eļlas radiātors nāk 24V motoram.
12V motoram tā nav.
Nekāda sakara šim radiātoram nav ar kārbu ir absolūti po... kāda ir kārba!!!
Viņš ir vajadzīgs dēļ tā, ka ir papildus temperatūras slodze uz dzinēja galvu, lai to labāk dzesētu ir vajadzīgs šis radiātors.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:32

[user]97701|Igors|[/user]dzinēja eļlas radiātors nāk 24V motoram.
12V motoram tā nav.
Nekāda sakara šim radiātoram nav ar kārbu ir absolūti po... kāda ir kārba!!!
Viņš ir vajadzīgs dēļ tā, ka ir papildus temperatūras slodze uz dzinēja galvu, lai to labāk dzesētu ir vajadzīgs šis radiātors.

Viss nepareizi, izņemot pēdējo teikumu.
neskaidrošu kādēļ. ņem rokās katalogu un skaties atšķirības

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:35

Dobermanim taisnība.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:35

Man liekas ka tiēšām parastajam 3.0 12v tāds nav :scratchchin: Ja būtu bijis, tad gan jau arī būtu nobrucis un es būtu ar viņu iepazinies :D
Ja arī bija, tad lai priecājas tas, kura pagalmā es atstāju to motoru ar visu radiatoru :)

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:36

Manam W124 nav tāda radiatora. Vismaz neesmu izjutis nekādas tā problēmas, ne arī redzējis tādu. A vecums un noskrējiens ir lielāks nekā Dobermaņa QP - vajadzētu jau gan mirt.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:37

atrodas priekšējā bamperā pa kreisi. no visām pusēm noslēgts ar plastmasām. Es ar par tādu nezināju līdz nplīsa.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:42

Ir tāds. Tāpat daudzi nezina par kārbas radiatora esamību. Citiem auto nav, bet MB ir. Ne velti senos laikos ar MB sacīkstēs brauca ar faktiski ielas auto bez liekām pārbūvēm -- viss jau no rūpnīcas nodrošināts papildus slodzei un izturēs arī lietošanu ekstremālos apstākļos. Šo sīkumu dēļ arī ir MB ilgmūžīgs -- viss ir uzlikts ar rezervi, pat ja varētu bez tā mēģināt iztikt.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:44

Un tas radiators mirst ne vecuma dēļ -- alumīnijs nebojājas, eļļa arī ir saudzīga lieta. Kādreiz kas neveiksmīgi aizķerts, kāds kaut kur servisā iebakstījis ar skrūvgriezi utt. Reta vaina, tāpēc maz dzirdēta. Man arī tecēja, bija to remontējot ņēmuši nost, bet atpakaļ liekot par vāju pievilkuši savienojumus.

Pērku eļļas radiatoru!

21. Janvāris 2008, 17:55

[user]261791|Doberman|[/user]atrodas priekšējā bamperā pa kreisi. no visām pusēm noslēgts ar plastmasām. Es ar par tādu nezināju līdz nplīsa.

paskatīšos šovakar.

detali.ru neko tādu redzēt nevar...
Tēma slēgta