Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

MB w220

16. Augusts 2011, 10:04

Droši vien ņēmi klemmi nost. Ekspress remonts:
1. Iedarbinam mašīnu.
2. Lēnā garā izgriežam stūri līdz galam pa kreisi, pēc tam pa labi (arī līdz galam) un atpakaļ.
3. Izslēdzam mašīnu.
4. Kļūdām būtu jābūt pazudušām. Ja nē, tad gan jābrauc uz MBest.

Tikko atcerējos, ka esmu aizmirsis Tev nosūtīt zemes plānojumu par to zemes gabalu Mārupē, mļin...
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 16. Augusts 2011, 10:06, kopā labots 1 reizi.

MB w220

16. Augusts 2011, 10:12

Klemmi gan neņēmu nost, bet vaktēju vienu parādnieku un laikam pasēdināju aķi, jo izmeta kautko uz ekrāna, ka pēc trim minūtēm kautkas beigsies (Vāciski nerubī fišku), negribēja startēt,prasīja servisa atslēgu, beigās piestartēju, bet kļūdas met. Skaidrs, tātad nosēdināju aķi, paldies par interneta diagnostiku :D :D

MB w220

16. Augusts 2011, 10:27

16 August 2011 11:12:16 Markss rakstīja:
Klemmi gan neņēmu nost, bet vaktēju vienu parādnieku un laikam pasēdināju aķi, jo izmeta kautko uz ekrāna, ka pēc trim minūtēm kautkas beigsies (Vāciski nerubī fišku), negribēja startēt,prasīja servisa atslēgu, beigās piestartēju, bet kļūdas met. Skaidrs, tātad nosēdināju aķi, paldies par interneta diagnostiku :D :D

W220 uz APS ekrāna noteikti parādījās uzraksts par to,ka pēc 3 min. izslēgsies radio.Tā tas ir ,ja klausās radio,un aizdedzes atslēga ir 0 stāvoklī. Bet,ja ir nosēdies akumulators, tad pie pirmās piestartēšanas kļūdas var parādīties. Bet pie nākamās piestartēšanas,ja akumulators ir uzlādējis, tad kļūdām ir jāpazūd. ja akumulators ir uz "miršanas" stadijas, tad startēšanas brīdī panelī primāri iedegsies ESP brīdinājums.Izslēdzot aizdedzi (noslāpējot) šī kļūda arī paliks. Bet pie akumulatora pilnas uzlādēšnas kļūdai pašai ir jāpazūd.
Pēdējo reizi laboja Daniels - 16. Augusts 2011, 10:28, kopā labots 1 reizi.

MB w220

16. Augusts 2011, 10:54

Paldies! :super:

MB w220

27. Februāris 2012, 13:57

Interesē tāda lieta priekš W220.
Varbū kāds zin kur var "restaurēt" komforta bloku? Pagaidām bija viens kantoris, kas uzņēmās to darīt Āgenskalnā, Melnsila ielā, bet 100% uzticību neieviesa. Tad nu varbūt pabļaujat, par saviem elektroinženieriem :D

Kā arī, zinu, ka kāds forumā uzreiz var iemest cenu detaļai, tad varbūt pasakat cik maksās tas bloks, ja pirkt? :)

Uz doto brīdi sanāca šaizīte, nosēdās akumulators, nomainīju citu, bet piešķiļot bija kļūdas-
1. Nestrādā radio(pats ekrāns ieslēdzas, bet skaņas nav)
2. Keyless Go nestrādā(uz displeja raksta "chipcard not recognaised"
3. Ilgi jāmeklē vieta, kad pults uzķer signālu, lai atvērtu durvis
4. Aizslēgt auto varu tikai no pults.
5. Nestrādā salona apgaismojums

MB w220

27. Februāris 2012, 21:03

27 February 2012 13:57:46 AS rakstīja:
Interesē tāda lieta priekš W220.
Varbū kāds zin kur var "restaurēt" komforta bloku? Pagaidām bija viens kantoris, kas uzņēmās to darīt Āgenskalnā, Melnsila ielā, bet 100% uzticību neieviesa. Tad nu varbūt pabļaujat, par saviem elektroinženieriem :D

Kā arī, zinu, ka kāds forumā uzreiz var iemest cenu detaļai, tad varbūt pasakat cik maksās tas bloks, ja pirkt? :)

Uz doto brīdi sanāca šaizīte, nosēdās akumulators, nomainīju citu, bet piešķiļot bija kļūdas-
1. Nestrādā radio(pats ekrāns ieslēdzas, bet skaņas nav)
2. Keyless Go nestrādā(uz displeja raksta "chipcard not recognaised"
3. Ilgi jāmeklē vieta, kad pults uzķer signālu, lai atvērtu durvis
4. Aizslēgt auto varu tikai no pults.
5. Nestrādā salona apgaismojums

Man tā pati bēda, jau kādu nedēļu mokos :(
Ar atslēgu darbinot met visādus brīnumus ārā, tad vispār negriež starteri, tad iedarbināt var, bet nestrādā pečka, tikai rest režīms, arī rāda "chipcard not recognaised". Kautkas ar radio ar bija`. Tagad vairāk ar distances vadību nevaru aizslēgt/atslēgt auto. Galvenais,ka ar servisa atslēgu varu iedarbināt un viss strādā kā vajag. Nomainīju pultij baterijas, nekas nemainās. Tagad arī nevaru ar atslēgu pat pagriezt aizdedzi...
:siena:
Lasīju ka 210am kautkā atslēgu saslēdza ar auto, vai 220am ar tā var? Nevaru atrast forumos. Jeb kāda cita vaina ?

MB w220

27. Februāris 2012, 21:16

Ja kādam ir iespēja,paskatieties lūdzu kādas Jums baterijas iekšā. Man 2025, tādas arī ir visos materiālos kur rāda bateriju nomaiņu. Bet izjaucot Keyles go, man ir divas dažādas, 2025 un 2016.

MB w220

27. Februāris 2012, 21:19

27 February 2012 21:16:10 Markss rakstīja:
Ja kādam ir iespēja,paskatieties lūdzu kādas Jums baterijas iekšā. Man 2025, tādas arī ir visos materiālos kur rāda bateriju nomaiņu. Bet izjaucot Keyles go, man ir divas dažādas, 2025 un 2016.
Normāli uz pašas baterijas ievietošanas vietas ir norādīts, kādai baterijai tā paredzēta. Neesmu līdis W220 atslēgā, bet citās auto atslēgās ir uzrakstīts, kas liekams iekšā.

MB w220

27. Februāris 2012, 22:07

27 February 2012 21:16:10 Markss rakstīja:

Liekas, ka man bija 2032, bet ieliku arī 2025, taču nekas nemainījās.

MB w220

27. Februāris 2012, 22:21

Citas likt gan nedrīkstētu! Var sabojāt. Tāpat + un - jaukt nevajadzētu. kaut kāda aizsardzība tur ir paredzēta, bet tomēr. Auto tak pie 220 V arī neslēgsiet, kad aķis tukšs...
Tēma slēgta