Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Priekšējās "rokas" vajadzētu

09. Septembris 2010, 00:20

Kāds var nokomentēt šādu lietu? To ka tirgū ir sastopamas Lemforder daļas visai apšaubāmas izcelsmes sen jau nevienam nav noslēpums, bet neviens pārdevējs jau neteiks, ka daļa kaut kāda kreisā un visi kā viens bļaus ka 100% oriģināls. Paziņa vienā auto veikalā pirka daļas ritošajai un izvēlējās tieši Lemforder ražojumus, jo arī cena bij pat ļoti pieņamama, bet pēc iegādes aplūkojot produktu atklājās, ka daļām dažādi logo- bij detaļas ar pūcīti trīsstūrītī, bet bij arī kaut kāds mistisks L burts tādā pašā trīsstūrī. Vai tas varētu tas pats Tochev minētais braļuku ražojums?

09. Septembris 2010, 07:05

Tas kas ar pūci trīstūri ir īstais LM, tas kas ar to L burtu ir kaut kādā citā rūpnīcā ražots, cik es salīdzināju un dzirdēju - gavno. Principā vizuāli jāredz jau atšķirības, tam labajam lemfim visas maliņas smuki noslīpētas, piļniki vienmēr pieguļ ideāli, a tam ar L burtu ir paskats draņķīgāks.

Un vispār es dzirdēju baumas, ka īstajā LM rūpnīcā Vācijā nu jau ražo detaļas mašīnām tikai pēc 2001.gada laikam, vecajam jau nāk no tām sūdīgām rūpnīcām.

09. Septembris 2010, 09:48

Tas ka lemforderam vairs nevar uzticēties un ka swag = febi = suds ir jau sen pierādīts
Bet cik nu no lētajiem ne tik izplatītajiem tad meyle vēl kudī nav tas sliktākais a cenas labas :)

09. Septembris 2010, 10:53

krievijā RTS slavē, kā cenas/kvalitātes labāko risinājumu, es uzliku aizmugurējās peldošās tādas, pārbaudīt ta arī nepaspēju. Tīri vizuāli, pirku abas, viena bija smuki nostrādāta, otra, kā ar drāšu birsti, gumija nesmuka piļnikiem un t.t.

10. Septembris 2010, 13:28

Taks kā jau vienmēr sākās ziepes ... meyle pie lētā veča nav gultņu rumbām ...
pie dārgā viņas maksā 13Ls
pa 15Ls es varu dabūt SKF ...bet skatos krievu saitos un redzu (ražotājvalsts ķīna, Taivāna iepakots Eiropa)... man kautkā aptecējās :fingals:
Kāds nevar nokomentēt pat SKF jau ražo mēslus??? vai krievu saitos wrong info?

10. Septembris 2010, 14:04

pēdējā laikā ir sanācis koyo gultņus montēt (rakstīts made in Japan) ... neko sliktu nevaru teikt!

10. Septembris 2010, 14:05

10 September 2010 14:28:02 plashs rakstīja:
Taks kā jau vienmēr sākās ziepes ... meyle pie lētā veča nav gultņu rumbām ...
pie dārgā viņas maksā 13Ls
pa 15Ls es varu dabūt SKF ...bet skatos krievu saitos un redzu (ražotājvalsts ķīna, Taivāna iepakots Eiropa)... man kautkā aptecējās :fingals:
Kāds nevar nokomentēt pat SKF jau ražo mēslus??? vai krievu saitos wrong info?

SKF ražo tepat Rīgā starpcitu ;):mhihi: bet viņi jau arī ir cilveki-tapat mēklē lētākus piegādātājus,visu izšķir materiāla kvalitāte diez vai SKF ļauj saviem piegādatājiem no krievu materiāla taisīt gūltņus....
Tēma slēgta