10. Jūnijs 2010, 17:00
10. Jūnijs 2010, 17:02
10. Jūnijs 2010, 17:48
10. Jūnijs 2010, 18:08
respekts 4ali!11. Jūnijs 2010, 10:41
10 June 2010 18:02:35 Versipellis rakstīja:
Apmēram pirms gada ss.lv viens stipri sapuvis un tikai daļēji oriģināls MB 170V tika tirgots - man šķiet, ka pa kādiem 3-5 kLs, vairs neatceros.
Kluba biedriem taisnība, norādot uz budžetu un iespējām. Pēc attiecīgā modeļa gan izskatījās, bet man nav vismazākā priekšstata, cik tādā jāiegulda, lai būtu braucams un skatāms.
Piem., Moskvitch-407 restaurācija (sākumcena ap 20 Ls) man izmaksājusi līdz šim brīdim apm. 5500Eur - tikai savedot kātrībā virsbūvi, motoru un daļēji ritošo. Salona un visu atlikušo sīkumu restaurācija vēl izmaksās vismaz to pašu dubultā.
Esmu redzējis ebay.com atsevišķas 170V detaļas - ja Mosim piem., aizmugurējos lukturus nenormāli grūti dabūt un tie maksā ap 40-70 Ls/gab., tad tādam pirmskara MB detaļu pieejamība būs simtiem reižu mazāka un cenas nesalīdzināmi augstākas.
Tuvs paziņa pirms gadiem (strādājot celtniecībā, strauji "sabiezēja") nopirka tepat LV pirmskara Citroen. Bija daudzmaz skatāmā un braucamā stāvoklī.
Nedomāja neko sliktu - ieguldīt tūkstošus un restaurēt, lai būtu prestiža parādīšanas rīks, ar kuru no privātmājas izbraukt brīvdienās.
Kad saprata visu par detaļām, to aizvietojamības iespējām un cenām (lai gan naudas bija ĻOTI daudz, ikdienā brauca ar pilnīgi jauniem Landrover džipiem), ātri vien pārdomāja un pārdeva, pirms vēl lielā krīze bija sākusies.
11. Jūnijs 2010, 13:24
11. Jūnijs 2010, 13:38

Bet viņa draugam ir nopietnāka kolekcija, pāri 30 eksemplāru un arī gali kur var daļas dabūt.. Viņš uz vietas arī teica šis spārns 360euro, bampera moldings 420 euro u.t.t u.t.j saskaitījām uz 6500euro tikai daļas.. un tas ir tikai 1967g. Ieteiktu pie viņa aizbraukt.. viņš kopš bērnības ar vecajiem MB ņemās un zin kuram kādas problēmas un kādas daļas var/nevar dabūt.. principā fanāts. Izstāstīju cik esmu gatavs ieguldīt un ko vēlos.. gājām pie viņa uzreiz mobile.de vaļā un sāk zvanīt
Saku nezvani es tikai interesējos.. viņš atbild ka pašam interesē lai LV būtu vairāk retro MB. Toreiz izdomājam ka man derēs MB Heckflosse. Apzvanīja kādus astoņus jēdzīgus.. un katram jau mācēja teikt trūks tas vai tas .. grūti/viegli pacelt.. slīcis vai bez papīriem Viņš dzīvo Tārgalē, Ventspils rajonā. Man gan telefona numurs ar trubu aizgāja, bet atrast viņu nav grūti. Jebkuram Tārgalē paprasi kur atrast Vācu Latviešu kultūras darboni un tev norādīs.. Ja šprehē vāciski vispār ideāli jo latviski šo to vēl nemāk.. bet sarunāties var diezgan raiti. Motormuzeja Valdis gan stāstīja ka esot viņam uz sertifikāciju iedevis vienu MB pat ar vācijas retro pasi, bet cauri negāja.. "Viņš varbūt desmit gadus atpakaļ vācijā izgājis un mitrā šķūni noturēts.. "
Aizbrauc, viņš tev toč apgaismos par vecajiem MB. Uzraksti ja taisies braukt, kautkad ar pašam vajadzētu viņu apciemot
11. Jūnijs 2010, 13:54
11 June 2010 14:24:59 Udritis rakstīja:
Plash un tad Tu būtu tas, kas visu saprot un visu māk, LIELAIS lūžņu GURU, ne Tu to čali pazīsti, ne zini ko viņš māk un ko nemāk, pats jau tāds Valters vien tik esi.
Tas, ka šādu MB pacelt ir ļoti dārgi ir fakts, bet tas Tev nedod tiesības nolikt publiski cilvēku, viņu nepazīstot.
11. Jūnijs 2010, 14:21
11 June 2010 14:38:45 Vecais rakstīja:
Viņš dzīvo Tārgalē, Ventspils rajonā. Man gan telefona numurs ar trubu aizgāja, bet atrast viņu nav grūti. Jebkuram Tārgalē paprasi kur atrast Vācu Latviešu kultūras darboni un tev norādīs.. Ja šprehē vāciski vispār ideāli jo latviski šo to vēl nemāk.. bet sarunāties var diezgan raiti. Motormuzeja Valdis gan stāstīja ka esot viņam uz sertifikāciju iedevis vienu MB pat ar vācijas retro pasi, bet cauri negāja..
11. Jūnijs 2010, 15:52