Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:31

Mārketings vissu attaisno, bet tomēr stulbi:

Aparātā ir tas GPS uztvērējs, pa USB ielādēta karte - nu aiziet! Izvēle apdeitoties manuali pa USB vai viltīgi pa gaisu būtu jaatstāj jūzera pārziņā.

Ņemot vērā, ka Nokia tagad dodot lifetime licenci savām kartēm, + NOKIA lietotāji ir pulka, iespējams, ka tās kartes nav sliktas.

Kāds ir mēģinājis?

P.S. Peldēt neiemācījās, bet pēc pusdienas žāvēšanās uz radiatoriem maksimāli ar rokām izjaucamā veidā 1680c ieslēdzās. Tipa iet, bet bail likt iekšā SIM, kas tagad ir draudzenes vecajā telefonā..
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 10. Novembris 2010, 14:32, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:33

Man Nokias Ovi kartes patīk- navigācija skaidrā latviešu valodā un ļoti detalizēta, pat Purčika mazās ielas iekšā.

Kā saka Dains- mums, lauciniekiem no Purčika, tas patīk :super:

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:37

10 November 2010 14:25:31 Misters X rakstīja:
Interesējos par HTC, SuņSung un IPhone, visiem viņeim navigācijai vajag GPRS- dārgi sanāk.

Nokiai nevajag, lūk kur jau viens Nokias trumpis.

Pilnīgi nepareizi.
NoKia ir viens no retajiem ražotājiem, kuram ir modeļi, kuriem GPS vajag datu pieslēgumu.
HTC tādu nav (ja nu vienīgi pavisam kaut kādiem lētajiem modeļiem). Ar HTC esmu izbraukājis ārzemes un datu pieslēgumu es tiešām būtu jutis.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:40

Nea, viņš kaut ko tur paņem, bet tie ir 9 KB- rēķinā neuzrādās. Tieši runāju ar cilvēku, kas Latvijā testē visus jaunos mobilos telefonus - navigācijas dēļ viņš ieteice tieši Nokia, jo HTCstandarta navi vajagot inetu.
Pēdējo reizi laboja ZV - 10. Novembris 2010, 14:43, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:41

10 November 2010 14:25:31 Misters X rakstīja:
Interesējos par HTC, SuņSung un IPhone, visiem viņeim navigācijai vajag GPRS- dārgi sanāk.

Nokiai nevajag, lūk kur jau viens Nokias trumpis.
iPhonam nevajag, ja neņem kādu vecu / sabloķētu. Jātur acis vaļā, bet uz iPhone principā iespējama normāla navigācija, piedevām, kāda izstrādātaja vēlies. Pārējais jau analizēšana — kuram telefonam labāk izdodas saslēgties ar satelītiem, kam sliktāk, ja slikts laiks, kādi pārsegumi priekšā utt.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:44

10 November 2010 14:33:36 Misters X rakstīja:
Man Nokias Ovi kartes patīk- navigācija skaidrā latviešu valodā un ļoti detalizēta, pat Purčika mazās ielas iekšā.

Kā saka Dains- mums, lauciniekiem no Purčika, tas patīk :super:

Tas pats iGO (mans šā brīža favorīts) arī ir iespējams latviski. Neesmu mēģinājis, jo man tas nav aktuāli, bet zinu cilvēku, kurš to ir salicis un lieto.
Karšu detalizācija ir apbrīnojama (apdeiti divreiz gadā vai biežāk, kartes var lādēt pa atsevišķām valstīm, nevis kā paku).

mazākā fontā: Protams, ka softs ir lauzts. Bet viss strādā ideāli un ir ļoti labi dabūjams no viena ru foruma.

Principā, kad reiz saņemšos kaut kur ierasties, varu nodemonstrēt visiem interesentiem, kā tas rullē.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:48

Nu tad atrāk ierodies, man kkur drīz jāizdomā.... bija doma par HTC Desire HD, bet nu dēļ tā neta atliekas

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:51

10 November 2010 14:40:55 Misters X rakstīja:
Nea, viņš kaut ko tur paņem, bet tie ir 9 KB- rēķinā neuzrādās. Tieši runāju ar cilvēku, kas Latvijā testē visus jaunos mobilos telefonus - navigācijas dēļ viņš ieteice tieši Nokia, jo HTCstandarta navi vajagot inetu.

Jaunajiem HTC ir Google location services, kas defaultā ir aktīvs un tas izmanto datu pieslēgumu. Tas visu laiku čeko, kur tu atrodies. (mazliet neomulīgi paliek, par to domājot). Datus no šī location service izmanto vēl kaut kādas programmas. Vecākos modeļos ir GPS location info, kas ir derīgs uz 6 dienām. To vajag updeitot caur internetu. Tas palīdzot precīzāk un ātrāk noteikt atrašanās vietu.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 14:57

10 November 2010 14:48:27 Misters X rakstīja:
Nu tad atrāk ierodies, man kkur drīz jāizdomā.... bija doma par HTC Desire HD, bet nu dēļ tā neta atliekas

Desire HD ir labs pieteikums. Tajā ir Androids.
1GHz procesors. Un 4.3 collu ekrāns. Principā ne ar ko daudz tas neašķiras no HTC HD2. Tika OS cits un mazliet citi atmiņas parametri. Plus iebūvēti 1.5GB un 8GB kamera.
Iesaku iemēģināt no sākuma šī telefona izmērus. Ekrāns ir milzīgs (manurpāt, lielākais, kas šobrīd ir pieejams). Šis nav telefons, kuru ir ērti ar vienu roku darbināt, braucot pie stūres un otrā rokā turot BigMaku. Padomā labi, Misters X.

Nesen meklējot dažus softus pēc pasūtījuma, ir nācies saskarties ar reālu holokaustu pret WinMobile. Nevar dabūt softu! Piemēram, Skype saka sorry, Photoshop mobile saka sorry un vēl kaut kas teica feck off vai ko līdzīgu. Kamēr šie visi piedāvā softu iPhone un Android sistēmām.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 10. Novembris 2010, 15:19, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

10. Novembris 2010, 16:07

09 November 2010 16:15:46 Roma rakstīja:
Es arī gribu 88 Nokia. Der jebkurš, visi patīk. :shura:

Varu piedāvāt 8850 Nesaskrāpēts jauns korpus
Tēma slēgta