Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 20:46

Visi jaunie MB ir apgādāti ar tiem Dienvidāfrikas radiatoriem, tā kā kritika nevietā. Savukārt kā no Nissena izlej tosolu un tā atstāj, tā šis sasprēgā un ir caurs kā siets... var iet pēc nākamā. Ne velti šrotos piedāvā tikai oriģinālos radiatorus!

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 20:52

Katram sava pieredze un diez vai te varēs pilnīgi noteikti pateikt kurš ir labāks un kurš sliktāks. Tomēr uz kvalitāti ir jāskatās. Un nevis oriģinālos ražo Dienvidāfrikā, tad es pirkšu Dienviāfrikā ražotus Behr radiatorus un domāšu, ka man stāv oriģinālais. :D
Ja pieņem, ka elcats. ru katalogos esošie kodi ir oriģināldetaļu kodi, tad pasūtot tādas detaļas, tās atnāk izgatavotas pilnīgi no cita materiāla nekā originālie un ar visu kodu virsū. :)

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 20:53

Karoče Veči! Man ir viens telefona nambers, ko iedeva kolēģis, šis teica, ka vīrs labi pieprotot to lietu - atrestaurējot radiātorus. Šis restaurātors ir viņa brālēns, un viņa kantoris - darbnīca ir te pat Rīgā.
Tādu carumu, ko KANTAINAIS rādīja, tādu šiem salabot esot tīrais nieks. Man arī viena čoma uzdevumā vajadzētu pie Viņa iebraukt. Tad vēl viens kolēģis pie viņiem bija un šis bija sajūsmā - vīri strādājot pa riktīgam...

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:00

29 June 2010 21:52:50 benzman rakstīja:
Katram sava pieredze un diez vai te varēs pilnīgi noteikti pateikt kurš ir labāks un kurš sliktāks. Tomēr uz kvalitāti ir jāskatās. Un nevis oriģinālos ražo Dienvidāfrikā, tad es pirkšu Dienviāfrikā ražotus Behr radiatorus un domāšu, ka man stāv oriģinālais. :D
Ja pieņem, ka elcats. ru katalogos esošie kodi ir oriģināldetaļu kodi, tad pasūtot tādas detaļas, tās atnāk izgatavotas pilnīgi no cita materiāla nekā originālie un ar visu kodu virsū. :)
Es runāju tieši par oriģinālajiem radiatoriem, nevis kādiem citiem! Jau rakstīju, ka Behr kastē iepakotus vēl neesmu nopircis, tāpēc nevaru salīdzināt, bet zinu, kādi ir Daimler AG kastēs.

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:02

29 June 2010 21:53:36 Papis rakstīja:
Karoče Veči! Man ir viens telefona nambers, ko iedeva kolēģis, šis teica, ka vīrs labi pieprotot to lietu - atrestaurējot radiātorus. Šis restaurātors ir viņa brālēns, un viņa kantoris - darbnīca ir te pat Rīgā.
Tādu carumu, ko KANTAINAIS rādīja, tādu šiem salabot esot tīrais nieks. Man arī viena čoma uzdevumā vajadzētu pie Viņa iebraukt. Tad vēl viens kolēģis pie viņiem bija un šis bija sajūsmā - vīri strādājot pa riktīgam...
Ar lāpīšanu tā problēma, ka kondicionieru radiatoriem esot jāiztur 9 atmosfēras... Tosola radiatorus — tos var diezgan labi labot, smagajiem tā vispār atstādāta sistēma ar serdeņu maiņu. Bet tās 9 atmosfēras kondicionierim jau ir problēma — metinot / lodējot tomēr tiek ietekmēts arī metāls blakus un tad tas tur iet pušu. Nav droša lieta.

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:16

29 June 2010 22:02:55 Mizx rakstīja:
29 June 2010 21:53:36 Papis rakstīja:
Ar lāpīšanu tā problēma, ka kondicionieru radiatoriem esot jāiztur 9 atmosfēras... Tosola radiatorus — tos var diezgan labi labot, smagajiem tā vispār atstādāta sistēma ar serdeņu maiņu. Bet tās 9 atmosfēras kondicionierim jau ir problēma — metinot / lodējot tomēr tiek ietekmēts arī metāls blakus un tad tas tur iet pušu. Nav droša lieta.

Nu, lai būtu! Es nevienu nereklamēju...
Tomēr vīri atrestaurē radiātorus un metina alumīniju. Tādi, kā Mitsubishi EVO braucēji un rallijbraucēji pie viņiem dodās es domāju, tas šķiet ir rādītājs.
Vīri pat Coolerus paši štancē.
Pēdējo reizi laboja Papis - 29. Jūnijs 2010, 21:17, kopā labots 1 reizi.

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:18

Nu, kas neriskē, to neieģipsē!

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:20

Papi, dod tel.nr.
Manā gadījumā jāmēģina lodēšana vispirms.
Jaunu tak var jebkurā laikā nopirkt :D

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 21:27

man ari to numuru!

Kondicioniera radiators.

29. Jūnijs 2010, 22:09

nu tad lietots vai tomer restaurets?
Tēma slēgta