Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
25. Janvāris 2009, 15:58
[user]203592|the_jok3rz|[/user]Da labi, necepjās...
Kur visi kupejnikeu rezeres daļu tirgotāji?
libra`m kaut kas ir...
25. Janvāris 2009, 16:01
Libra gribēja man notirgot, visu bamperi, un visu ļistvu, man tik daudz hlama nevajag!
25. Janvāris 2009, 16:04
[user]203592|the_jok3rz|[/user]Libra gribēja man notirgot, visu bamperi, un visu ļistvu, man tik daudz hlama nevajag!

es arī šaubos, ka kāds tirgotājs notirgos tev tikai to daļu - piedāvās visu bamperi

starp citu, man tā kā vajadzētu to melno uzliku. varbūt saliekam spēkus kopā, nopērkam bamperi - es sev melno uzliku, tu sev hromuli?
25. Janvāris 2009, 16:21
Kupejas un sedana pakaļējie buferi ir pilnīgi atšķirīgi, tur nekas nederēs. Bet, ja saņemas pacietību, tad var dabūt buferus pa daļām. Parasti avāriju dēļ. Man gadījies kombinēties gan pa priekšējiem, gan pakaļējiem buferiem, esmu tos pārdevis arī pa daļām. Piemēram, no 2 sasistiem var uztaisīt 1 labu. Protams, mazliet vajag veiksmi. Vēl jārēķinās, ka hroms nav 100% buferiem, neatkarīgi no gada un modeļa. Pats dabūju urbt caurumus kupejas buferim, lai uzliktu hromus.
25. Janvāris 2009, 16:25
[user]379|Mizx|[/user]Kupejas un sedana pakaļējie buferi ir pilnīgi atšķirīgi, tur nekas nederēs. Bet, ja saņemas pacietību, tad var dabūt buferus pa daļām. Parasti avāriju dēļ. Man gadījies kombinēties gan pa priekšējiem, gan pakaļējiem buferiem, esmu tos pārdevis arī pa daļām. Piemēram, no 2 sasistiem var uztaisīt 1 labu. Protams, mazliet vajag veiksmi. Vēl jārēķinās, ka hroms nav 100% buferiem, neatkarīgi no gada un modeļa. Pats dabūju urbt caurumus kupejas buferim, lai uzliktu hromus.
jā, paldies, ka pateici - nezināju, ka buferi atšķiras
25. Janvāris 2009, 16:40
Priekšējie visām virsbūvēm vienādi, bet pakaļējie visām W124 virsbūvēm atšķiras, OK, kupeja / kabriolets ir tas pats.
01. Februāris 2009, 12:00
[user]379|Mizx|[/user]Priekšējie visām virsbūvēm vienādi, bet pakaļējie visām W124 virsbūvēm atšķiras, OK, kupeja / kabriolets ir tas pats.
Nav taisnība tev. :whistle:
Iečekoju katalogu, sedaniem ar kupejām aizmugurēji bamperi ir vienādi, numuri sakrīt. Pārbaudīts arī dzīvē.
Tas viss ir attiecināms uz 124-jiem no 1989 līdz 1993 vismaz.
01. Februāris 2009, 17:14
daudiss, nezinu, ko un kur esi skatījies, bet katalogos IR DAŽĀDI numuri. Jā, uzlikt var. Redzēts dzīvē: Biķernieku šrotā bija kupeja, kam uzlika sedana pakaļējo buferi. Jā, tas tur turējās. Tikai līdz arkai neaizstiepās tā, kā darīja oriģinālais. Dažu cm atšķirība. Ja par to ir vienalga, tad var likt, bet ja mīli savu auto un gribi, lai nav nepareizu savienojumu, vajag īsto buferi.
01. Februāris 2009, 17:15
Bagāžnieku vāki atšķiras, grīda, pakaļējie spārni... kāpēc lai buferi sakristu, ja viss cits atšķiras...
01. Februāris 2009, 17:18
[user]379|Mizx|[/user]daudiss, nezinu, ko un kur esi skatījies, bet katalogos IR DAŽĀDI numuri. Jā, uzlikt var. Redzēts dzīvē: Biķernieku šrotā bija kupeja, kam uzlika sedana pakaļējo buferi. Jā, tas tur turējās. Tikai līdz arkai neaizstiepās tā, kā darīja oriģinālais. Dažu cm atšķirība. Ja par to ir vienalga, tad var likt, bet ja mīli savu auto un gribi, lai nav nepareizu savienojumu, vajag īsto buferi.
nu nu, kādi tad numuri ir kupejniekam un kādi sedanam???