02. Novembris 2008, 12:16
02. Novembris 2008, 13:06
[user]2|SZ|[/user]plashs- tāpēc, ka ir cilvēki, kuri liek n-štukas arī 90.0 gadu C124 iekšā un cenšās tos uzturēt ļoti labā kārtībā.
un nekad nebūs tā, ka tiešām kopts un labs auto (kaut arī no 90.o gadiem) maksās zem 1 k EUR.
ja kāds var atļauties uzturēt un remontēt tik vecu QP- tad viņš parasti var atļauties arī pagaidīt, kamēr uzrodas īsts pircējs, kas saprot lietas būtību un kas meklē tieši koptus exemplārus, nevis auto , ar ko maukt no A uz Z.
02. Novembris 2008, 13:12
02. Novembris 2008, 13:20
02. Novembris 2008, 13:55
02. Novembris 2008, 13:57
02. Novembris 2008, 13:59
[user]209392|plashs|[/user]Dārgais SZ redzi ir ā ka pārsvarā ar QP braukā cilvēki kam pirkstiņus vajag pataisnot.
02. Novembris 2008, 14:22
[user]209392|plashs|[/user][user]2|SZ|[/user]plashs- tāpēc, ka ir cilvēki, kuri liek n-štukas arī 90.0 gadu C124 iekšā un cenšās tos uzturēt ļoti labā kārtībā.
un nekad nebūs tā, ka tiešām kopts un labs auto (kaut arī no 90.o gadiem) maksās zem 1 k EUR.
ja kāds var atļauties uzturēt un remontēt tik vecu QP- tad viņš parasti var atļauties arī pagaidīt, kamēr uzrodas īsts pircējs, kas saprot lietas būtību un kas meklē tieši koptus exemplārus, nevis auto , ar ko maukt no A uz Z.
Dārgais SZ redzi ir ā ka pārsvarā ar QP braukā cilvēki kam pirkstiņus vajag pataisnot. Tā suga par kuru tu runā un pats visdrīzāk piederi ir mazākumā.
Kur kupeja tur šmurgulis līdz 25 gadiem ar blondu zaķi
Vēl viens... labs nu vajadzēs moš dzinējam mazo kapitālo izveikt un?
Šito pat es aizbrauktu apstit ja man vajadzētu. nobraukums varētu pat but cilvēcīgs ~300kkm
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... qQF0=.html
ar MB qp braucu jo patīk, mercedes pats par sevi, un nestrādāju celtniecībā! Zinu daudzuz zem 25 kuri brauc ar QP, un neviens neatbilst tam ko apaxtīji! 
02. Novembris 2008, 22:55
[user]203592|the_jok3rz|[/user][user]209392|plashs|[/user][user]2|SZ|[/user]plashs- tāpēc, ka ir cilvēki, kuri liek n-štukas arī 90.0 gadu C124 iekšā un cenšās tos uzturēt ļoti labā kārtībā.
Dārgais SZ redzi ir ā ka pārsvarā ar QP braukā cilvēki kam pirkstiņus vajag pataisnot. Tā suga par kuru tu runā un pats visdrīzāk piederi ir mazākumā.
Kur kupeja tur šmurgulis līdz 25 gadiem ar blondu zaķi
Vēl viens... labs nu vajadzēs moš dzinējam mazo kapitālo izveikt un?
Šito pat es aizbrauktu apstit ja man vajadzētu. nobraukums varētu pat but cilvēcīgs ~300kkm
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... qQF0=.html
Hmm smieklīgi iedalīji, man ir 21 un man po... ko Tu tur saki kurš ar ko braucar MB qp braucu jo patīk, mercedes pats par sevi, un nestrādāju celtniecībā! Zinu daudzuz zem 25 kuri brauc ar QP, un neviens neatbilst tam ko apaxtīji!
Runājot par konkrēto sludinājumu, tas ir pirkts no viena džeka Valmierā, kārbai otrajā robā neielikt, rūsa arī nav maz, motoram kapitalka vajadzīga 100punkti, un vēl daudz kas, no Valmieras šis auto aizgāja pa 700Ls!!!
02. Novembris 2008, 22:57