Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
08. Oktobris 2008, 18:32
Ir redzēts ka pa tādu naudu nopērk vizuāli šausmīgi nojātus eksemplārus, pussabrukušus. Šis dēļ virsbūves un salona vien liekas normāls variants.
P.S. man varētu būt kādas derīgas motora detaļas
Sorry, es arī nenoturējos
08. Oktobris 2008, 18:35
.gif)
nu ja kas vērsīšos pie Tevis pēc iekšām, sākumcena šim laikam krieti pāri 2k ls bijusi, mani arī māc šaubas.
08. Oktobris 2008, 19:23
[user]354807|ZauriK|[/user]blin, nu za takuju malenjkuju cenu, mers kupexa, 3,0, da e6e i na mexanike.... ja dumaju motoru psc! masla naverna zhret bolj6e, 4em benzina!!!!! eta kak raz on i ponjal za 2 mesjaca!!!!!! potamu i prodajot, 4tobi pobistreje splavitj!
podumaj sam skoka let ma6ine i 4e na nej vitvorjali s mexanikoj na 3,0
a nadpisj szadi destviteljan ubivajet

Pilniba piekritu, iespejams ka ir ljoti liels noskrejs ap 500000 varetu but pec sedekla odometrs ir 100% krukits...
08. Oktobris 2008, 19:26
Teiksu ta spiid motora kap. remonts
.gif)
un tur nebus 100ls vai 200 Ls
08. Oktobris 2008, 20:33
ja spid remonts, japerk no anglika vel viens motors un jarekina cena
varbut pat pastav iespeja cita litrazhas motoru iegadatiesun istalet, pec vajadzibam
un ja problema nav nopietna, tad kapitalka var but daleja - nonjem karteri , galvu, maina gredzenus un vel sikumus ja vajag, maslosjomniki, vkladishi pec vajadzibas, un saliek atpakal; nav tik lielas izmaksas, ja pats skruvesi
08. Oktobris 2008, 20:52
Janjem vien ir. Es tirgoju c280 un intresentu ir shausmigi maz,labi ja 3 cilveki skatijas menesha laika, un atdodu ari nedaargi. Visi baidaas no litrazhas un tadus auto peer tikai ZINAATAAJS,nevis studenti kas mekle mashinu. Taapeec domajams ari cena leeta,ka nrvar pardot,jo zinataju maz. Galvenais iemesls kapeec pardot noteikti ir degviela,jo ja ir mainijis zondi tik isa laika,tad nav apmierinats ar paterinju. Njem,ja ari motors bus auzas,tad nemaz tik dargi tie dzineji nav
08. Oktobris 2008, 20:55
[user]561118|kasparucis|[/user]Janjem vien ir. Es tirgoju c280 un intresentu ir shausmigi maz,labi ja 3 cilveki skatijas menesha laika, un atdodu ari nedaargi. Visi baidaas no litrazhas un tadus auto peer tikai ZINAATAAJS,nevis studenti kas mekle mashinu. Taapeec domajams ari cena leeta,ka nrvar pardot,jo zinataju maz. Galvenais iemesls kapeec pardot noteikti ir degviela,jo ja ir mainijis zondi tik isa laika,tad nav apmierinats ar paterinju. Njem,ja ari motors bus auzas,tad nemaz tik dargi tie dzineji nav
arī fakts
17. Oktobris 2008, 11:07
Nopirku viņu šodien :whistle:
17. Oktobris 2008, 11:08
Kā ir. mans ieteikums palīdzēja, auto attaisno sevi?!!
17. Oktobris 2008, 11:10
Jā viss kārtībā, iet forši, cilindrs tik viens mazliet dažreiz raustās, bet nu kā cilvēks tagad varu iet apgonā