Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 11:28

Ar B kategoriju var braukt līdz 125 ccm. līdz 50 ccm nav vajdzīga apdrošināšana un TA. lielākiem par 50 ccm vajag apdrošināšanu un TA.

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 11:35

gribu baiku (pareizajā nozīmē ), ko man darīt ? :whistle:

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 11:53

[user]2|SZ|[/user]gribu baiku (pareizajā nozīmē ), ko man darīt ? :whistle:

ja nava A kategorijas, - piesakies autoskolā, vēl laikam ir sezona un to var izdarīt. Papbraukāsi pa placi, pilsētu instruktora vadībā un ta pēc pozitīvi nolikta praktiskā eksāmena CSDD varēsi braukt patstāvīgi :whistle: un izbaudīt vēju 8)

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 15:04

Nevajag Tev nekādu baiku... Sīkāku info uz PZ... Es pašlaik ar to nodarbojos...

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 15:05

Tobiš , esmu nācis pie dažādām atziņām ... :)

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 15:18

[user]40230|xmax|[/user]

ja nava A kategorijas, - piesakies autoskolā, vēl laikam ir sezona un to var izdarīt. Papbraukāsi pa placi, pilsētu instruktora vadībā un ta pēc pozitīvi nolikta praktiskā eksāmena CSDD varēsi braukt patstāvīgi :whistle: un izbaudīt vēju 8)

to eksi nemaz tik viegli nav nolikt, drusku jāpamācās :)

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 19:37

1. jāapzin cik skanošā tam atvēlam;
2. saskaņojam to drušku - :girl: ;
3. grūtākais - meklējam moci (ja pirmais, tad tādu vieglāku un bez liekām plastmasām sānos, jo tāpat kritīsi un celsi);
4. lai menti nestādinātu, ja nav kategorijas - jāzin moču likumi, t.i. jāsveicinās ar visiem pretībraucošiem baikeriem paceļot roku kaut viņš ir sešas joslas tālāk vai sēž krūmos un fēno (menti) :D , un jābūt attiecīgi ietērptam !

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 19:59

Pats svariigakais ir iegaadaties kvalitatiivu apgeerbu un kiveri un peec iespejas labaku un daargaku :! aaa un protams zaabakus
Ja grib braukt ar enduro vai crossa tad bez attieciga ekipejuma vispar nevajadzetu kapt virsu jo kritieni notiek stipri biezaak kaa piem ar baiku vai choperi :D
Un velviens fakts kriitot centies atbriivoties no mocha nevis tureties pie vina ;)
Ar kategorijam liekas bija taa
A1-125 cm un kaukada smiekliga jauda
A2- 350 cm (pec 2 gadu staza )
A - neierobezota

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 20:02

man ir A...savulaik kopā ar C1 un B noliku pie reizes...

es te pats vēl nesen lamājos uz baikeriem, kas uzrodas nez no kurienes, bet kad pats izbraucu ar kārtīgu Veramo.... mja...sajūtas labas :cry:

Gribu motorolleri.

12. Jūnijs 2007, 20:02

bet wot :girl: domā, ka esmu totally crazy
Tēma slēgta