Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

W124 CE

17. Janvāris 2007, 17:14

ta tas bija noteikti, bet ka piekarei ar to visu vareja pasutit-isti nav pieradijumu...

bet citadi ta ir, kad vienam ir visas extras, bet nav ada, citam ir ada, bet nav pat kondisha :)

W124 CE

17. Janvāris 2007, 17:21

Mani visu laiku pārsteidz viens Sl, kas stāv mobile.de --ķiršsarkans auto ar pilnīgi visām salona detaļām ķiršsarkanām. Īsts skaistulis, tiešām labi aprīkots, bet salons ir no drēbes... Vispār neatceros, ka tur būtu vēl kāds SL ar auduma salonu... Tā kā pirmajiem pircējiem dažādas muļķības mēdz ienākt prātā.
Par konkrēto -- vai kaut kur nebija minēta tāda lieta, kā šīs "sporta piekares" specifisks kods. "Sportline" uzreiz tā arī tiek apzīmēts, bet šķiet, ka otram variantam bija kods... citur tas tiešām neparādās.

W124 CE

17. Janvāris 2007, 17:24

[user]379|Mizx|[/user]Par konkrēto -- vai kaut kur nebija minēta tāda lieta, kā šīs "sporta piekares" specifisks kods. "Sportline" uzreiz tā arī tiek apzīmēts, bet šķiet, ka otram variantam bija kods... citur tas tiešām neparādās.

to man liekas, pateiks elSprogo

W124 CE

17. Janvāris 2007, 17:44

tas ar tiem kodiem taa ir. servisaa to var preciizaak pateikt, kad ievada VIN datoraa. tur detaljas, kas saakas ar specifisku burtu/skaitlju virkni, ir Sportline. Bet tas, ka piekare sportline, var papiiros neparaadiities. Karoch, var mieriigi gadiities situaacijas, ka piekare ir Sportline, pat ja papiiros vai parastaa VIN paarbaudee nekas par to neliecina. Taa, piemeeram, bija ar brataana patreizeejo kupejnieku, kam arii kaarba ir Sportline, lai gan nekur tas vaards vispaar piemineets netiek papiiros vai VIN aprakstaa.

Man ir savaadaak. Man arii VINaa ir noraadiits, ka sportfahrwerk, bet sportfahrwerk nav tas pats, kas Sportline. To, kas ir sporta piekare, jau piemineeju. Biezhi ir redzeeti aparaati gan ar sporta piekari+Sportline paku, bet katru no taam lietaam vareeja pasuutiit arii atsevishkji...

W124 CE

17. Janvāris 2007, 19:03

paldies,apmeram sapratu!Man sportline uzrakstu nav...

W124 CE

17. Janvāris 2007, 19:25

Attēls

W124 CE

17. Janvāris 2007, 19:32

[user]210699|Shumi|[/user]Attēls

nice..... 8)

W124 CE

18. Janvāris 2007, 09:49

Vēlāk mēģināšu to grāmatiņu sameklēt, kur tie opciju kodi ir sarakstīti.
Pēc VIN man ari ir sportfahrwerk, bet manā gadījumā tās nav nekas pavidu... visas detaļas ir atbilstoši sportline, un arī tā saucamā "sporta" manuālā kārba ir...

W124 CE

18. Janvāris 2007, 09:51

kada atshkiriba ir Sporta manualai karbai? sporta klokjis ? :D vai gajieni isaki ?

hmz...zhel, ka tomatiem nav sporta izpildijums :)

W124 CE

18. Janvāris 2007, 10:15

Sportline kārba ir ar 1o robu uz leju (tur kur parasti 2ais robs), nevis augšu. Līdzīgi, kā krutajiem sportkāriem, kuriem dzinējs aizmugurē.
Tēma slēgta