Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:36

jūtu, ka pēc kada gada atkal būs Attēls
prasa padomus, izdara pa savam :shura:

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:46

19 March 2012 12:36:32 Daniels rakstīja:
Ja ir vēlme iegādāties kādu auto, tad jāsāk ar dotā auto meklēšanu. Ja auto atrod un tas patīk, tad tas ir jāpērk. Divi it kā vienādi lietoti auto var diametrāli atšķirties cenu ziņā. Viss ir atkarīgs no auto tehniskā stāvokļa un pircēja/pārdevēja savstarpējās vienošanās. Dažreiz liekas, ka visa šī diskusija par "kaut kā-nezin kā" iegādi ir lieka, jo šeit forumā būs ļoti grūti atrast kompromisu starp ŠKODA un Mercedes-Benz. Varbūt vispirms pašam vajag saprast,kādas markas auto grib iegādāties ?

Šīs diskusijas rezultātā, esmu iegādajis Astru :D
Bet tas ir pagaidu auto un skaidrs, ka drīzumā vajadzēs kaut ko prātīgāku. Tad nu atmetot dīzeļus, atmetot manuālās kārbas, variatorus un citus vājprātus, esmu konstatējis un atradis tīri ņemamu CLK. Par to arī jautājums :)

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:46

Cerams, ka šis Bmw paņēma!

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:51

:galds: tas par forumā esošās diskusijas rezultātā Tavu izvēlēto auto :galds:

Tad nu gan mums MB fanu pulciņā laba diskusija ir sanākusi :D

Par CLK : iesaku drusku pamēģināt pabraukāt/patestēt šo MB modeli. Savu personīgo viedokli ļoti īsā tekstā par šo modeli jau iepr. izteicu.
Un bez sakarīga servisa normālas diagnistikas NEPĒRC !!!

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:52

Atkārtoti iesaku manis morādīto CLK. Ir tā vērts. Un subjektīvi man aizspriedumi pret mazajiem kompresormotoriem, nav īsti tas.

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:57

19 March 2012 12:52:26 Mizx rakstīja:
Atkārtoti iesaku manis morādīto CLK. Ir tā vērts. Un subjektīvi man aizspriedumi pret mazajiem kompresormotoriem, nav īsti tas.

Negribu es lielos motorus vairs. Apnika viņus bezejēdzīgi barot. Man lielā jauda nav vajadzīga, bet salīdzinošs klusums un miers, tādēļ dīzeli negribēju.

Pērku auto!

19. Marts 2012, 12:58

19 March 2012 12:51:16 Daniels rakstīja:
:galds: tas par forumā esošās diskusijas rezultātā Tavu izvēlēto auto :galds:

Tad nu gan mums MB fanu pulciņā laba diskusija ir sanākusi :D

Nu skaidrs bija tas, ka ne Getz, ne škoda, ne Jaguar es negribu, bet braukt vajadzēja :D
Pēdējo reizi laboja Richy - 19. Marts 2012, 12:59, kopā labots 1 reizi.

Pērku auto!

19. Marts 2012, 13:42

paņem sev e38 725 tds un liecies mierā :D Nebrauc, neēd, klusi un komfortabli. Apzīt neko nevajag, jo vienkārši nesanāks. Ideāls! :shura:

Pērku auto!

19. Marts 2012, 13:52

Liecies mierā ar savu TDS :D Vecs lux klases dīzelis ir točna tas, kas man nekad nav bijis :D

Pērku auto!

19. Marts 2012, 14:00

nu paga, tu tak vēl nepazīsti visus priekus, kas ir saistīti ar TDS iegādi un ekspluatāciju :D dzīvē viss jāpamēģina :shura:
Pēdējo reizi laboja SJ - 19. Marts 2012, 14:01, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta