Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

SOS! Ir nepieciešāms - gaisa masas devējs un droseļa vārsts!

13. Februāris 2012, 18:50

Oļega verdikts ir :
ECU ir sajucis prātā.
Bet ta ka ir vajadzigas padziļinatas zinašanas tiesi saja modeli vins nenemas kautko darīt.
Tagat jautajums ta kā autos ir jau `super duper jaunais modelis`
Tad vienkarsi smadzenes nomainit nav iespejams ... japarprogramme viss + jāmaina visi bloki kopa ar atslegam un ta talak.

Kurs serviss to var izdarīt par normalu naudu necakarejot prātu?

13. Februāris 2012, 22:01

uz lachplesha ielas vai nu bij viens pardaugava... blakam ielai, kur trolleibusi brauc uz 2 DEPO

13. Februāris 2012, 23:49

Nosprāguši MAF un ECU ir vislielākā A klases slimība. Merītāja elementu var pārlodēt. Esmu ar to saskāries. ;)
Lietots vadības bloks maksā ~200 - 250ls. Bet ar viņa piekodēšanu ir ļoti daudz problēmu,jo A klase ir labāk aizsargāta,nekā S klase :lol: Un nav izslēgts,ka pēc īsa laika maf`s atkal nenobeigsies,jo lietota detaļa tomēr ir kaķis maisā.

14. Februāris 2012, 00:10

[quote]
13 February 2012 23:49:33 Pastnieks rakstīja:
Nosprāguši MAF un ECU ir vislielākā A klases slimība. Merītāja elementu var pārlodēt. Esmu ar to saskāries. ;)
Lietots vadības bloks maksā ~200 - 250ls. Bet ar viņa piekodēšanu ir ļoti daudz problēmu,jo A klase ir labāk aizsargāta,nekā S klase :lol: Un nav izslēgts,ka pēc īsa laika maf`s atkal nenobeigsies,jo lietota detaļa tomēr ir kaķis maisā.

Ņemot vera ta konkreta autinja visparejo tehnisko stavokli... viss tas auto maksa ap +-500Ls braucošā stavoklī.
es vinju atdotu uz naglām.... bet lai normals serviss piestada kartigu rekinu par remontu un tad lai saimniece pati parekina vai tas ir vinaj vajadzigs...

man ari ir bijusi bezcerigi gadijumi te daudzi zin manu auto parka vesturi bet neviens pat lielakais mesls izņemot fordu un paris volgas nav aizgajis uz naglam....
ta ka lai pati saimniece izlemj ielaist lodi tam zirgam vai "raise da zomby"
:finger:
Attēls
Tēma slēgta