Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
20. Septembris 2009, 23:04
plus pašnodarbinātie atgriezīsies tūlīt uz 25 ienākuma nodoklā procenta, pēc svf dokumenta utt. utt.. nav tā tēma lai apspriestu..
20. Septembris 2009, 23:07
Nu, un kādas tad būtu būtiskākās pozīcijas, ko pašnodarbinātais nevar norakstīt attaisnotajos? Man arī ir bijusi šāda tāda pieredze, un nekādas problēmas nesaskatīju.
Ja nu vienīgi tas, ka atbild pati fiz.pers., un nevar vienu dienu tāpat kā siju, ar visiem parādiem "pārdot" jaunajam uzņēmējam - bomzim
20. Septembris 2009, 23:13
21 September 2009 00:07:15 MBex rakstīja:
Nu, un kādas tad būtu būtiskākās pozīcijas, ko pašnodarbinātais nevar norakstīt attaisnotajos? Man arī ir bijusi šāda tāda pieredze, un nekādas problēmas nesaskatīju.
Ja nu vienīgi tas, ka atbild pati fiz.pers., un nevar vienu dienu tāpat kā siju, ar visiem parādiem "pārdot" jaunajam uzņēmējam - bomzim

nu paskaties vid instrukcijās cik uzvalki gados. paika nē utt..
20. Septembris 2009, 23:15
Šitās instrukciju sadaļas kādreiz no galvas zināju
.gif)
Nebija nekādu problēmu. Nu kartupeļus es tā vai tā nekad neiedomātos norakstīt izdevumos
20. Septembris 2009, 23:17
arī probas sāksies, kad audits uznāks, ko varēji un ko nē. ja tur pārsimts latu mēnesī, tad arī varbūt kā tu saki nav problēmas.. līdz brīdim..
20. Septembris 2009, 23:22
Nu visam jau jābūt kaut kur pamatotam, nevar no zila gaisa izdomāt.
Bet, katra situācija ir protams individuāla.
20. Septembris 2009, 23:23
21 September 2009 00:15:16 MBex rakstīja:
Šitās instrukciju sadaļas kādreiz no galvas zināju
.gif)
Nebija nekādu problēmu. Nu kartupeļus es tā vai tā nekad neiedomātos norakstīt izdevumos

nu uz firmu var!
20. Septembris 2009, 23:26
21 September 2009 00:17:06 aldjuha rakstīja:
arī probas sāksies, kad audits uznāks...
Pēdējā laikā bieži dzirdu,ka problēmas sākas tiem, kas iedomājas kaut ko prasīt atpakaļ.
20. Septembris 2009, 23:32
21 September 2009 00:26:25 MBex rakstīja:
21 September 2009 00:17:06 aldjuha rakstīja:
arī probas sāksies, kad audits uznāks...
Pēdējā laikā bieži dzirdu,ka problēmas sākas tiem, kas iedomājas kaut ko prasīt atpakaļ.
tas jau ir sen es 07 gadā izgāju auditu, ir tādi tematiskie un esmu tīrs, tik cik tas laiku un nervus neprasīja.
a tā... firma izdomāju audzēt kartupeļu sēklas, iepirka, bizness nesanāca, nopuva - akts un visas lietas.
a ko kā kā pašnodarbinam juristam, vai kādam automehāniķiem pierādit par kartupeļu selekciju? izdrāzīs:) kā jau teicu tas ir riskanti - man tagad ziro ienākumi kā pašnodarbinātājam jau otro gadu.
lai tā valsts sūkā kamēr nenopūs:)
20. Septembris 2009, 23:37
Pašnodarbinātajem jau parasti ir samērā nelielas summas (aldziņa jau tomēr tā vien ir). Pārāk lielas kartupeļu plantācijas neiesēs