Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 13:48

padoma kāpēc ņemt lietotu un vecu iespējams tikpat labu ka tavējo kāds tev ir tagad.
1.risks pildot ka būs caurs
katrā ziņa jaunajam jau nak iekšā kaut kāda gāze,lai tas būtu jau zem spiediena,un tad tu montējot virsū redzēsi ka izšņāķsies tātad nav caurs un ir funkcionējoš,savieno un uzpildi un viss ir bumbiņās

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 13:56

Noliekot blakus oriģinālu un Depo pirkto uzreiz skaidrs, kāpēc 5 gadu laikā to depo produktu būs jāmaina. Es noteikti ņemtu lietotu oriģinālu, uzskatu, ka tam garantija ilgāka. Kāpēc? — Depo radiatori ir reiz uzstādāmi un piepildāmi. jebkuru problēmu gadījumā tie (atšķirībā no oriģinālajiem) būs izmetami. Ne parastie radiatori panes pēc tam atkal esamību būt bez tosola, ne kondicionieru. Tie ieksā saplaisā, jo savienojumi slikti. Tie vienkārši ir kā siets. Pēc tam var pirkt nākamo, protams, tas var atmaksāties, ja ir vēlēšanās ar to visu krāmēties.

P.S. Atceramies, ka radiatoriem ir nolietojums un tie IR atjaunojami. Atjaunošana maksā mazāk kā jauns, bet vairāk kā depo... savukārt garantija nav sliktāka. Tie, kam auto pakalpojumi ir bizness, parasti izvēlas atjaunošanu!

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 13:57

29 May 2009 14:48:51 intars rakstīja:
padoma kāpēc ņemt lietotu un vecu iespējams tikpat labu ka tavējo kāds tev ir tagad.
1.risks pildot ka būs caurs
katrā ziņa jaunajam jau nak iekšā kaut kāda gāze,lai tas būtu jau zem spiediena,un tad tu montējot virsū redzēsi ka izšņāķsies tātad nav caurs un ir funkcionējoš,savieno un uzpildi un viss ir bumbiņās
Tad nu gan tas jāpērk latgalītē... Nav ko pirkt no tādiem pārdevējiem. Un par noplūdēm — nav ko uzstādīt vietās, kur neveic šo kontroli! Tā ir kā jauniem, tā lietotiem.

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 14:15

viss ir atkarīgs cik ilgi ar to auto brauks un vēl no pērk,ja no vasjas tad protams,ka nē,bet ja nu cenu starpība ir tik niecīga,tad jauns tik un tā paliek jauns,nekā jau 15 gadus vecs un lietots

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 14:44

29 May 2009 15:15:03 intars rakstīja:
viss ir atkarīgs cik ilgi ar to auto brauks un vēl no pērk,ja no vasjas tad protams,ka nē,bet ja nu cenu starpība ir tik niecīga,tad jauns tik un tā paliek jauns,nekā jau 15 gadus vecs un lietots
Tur jau tā lieta, ka abiem atlikušais darba mūžs būs vienāds!!! Pārbaudīts praksē. Piedevām, ja paviršāka attieksme un nekopšana (braukāšana ar pustukšu utt.), tad depo piedāvājums nomirs pirmais!

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 14:47

ja ir laiks un velme meklet,tad jau var atrast ari sakarīgu lietotu,tad protams ka lietots labaks,bet tā kā zinot cik daudz ir to sakarīgo,es ņemtu jaunu un nekreņķētos

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 14:51

Man atkal labākais kompromiss šķiet paņemt veco un aizvest uz atjaunošanu — būs lētāk, kā jauns, bet labāks par depo. Tas gadījumam, ja auto sev un uz ilgu lietošanu.

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 14:53

skatoties kas noticis vecajam,ja crash tad jau neder remonts

Kondicioniera radiatoru

29. Maijs 2009, 20:39

Tie jaunie ir Nissens radiatori, ražoti Dānijā.
Kas attiecās uz jaunu vai lietotu, tad izlemt nav tik viegli. No vienas puses oriģinālais ir oriģinālais. No otras puses, ja lietotais izrādās caurs, tad pildīšana un pērbaude ir vējā. Nezinu kā tagad, pagājšgad tas maksāja 40 LVL. Kas attiecās uz radiatoru remontu, tad kondicioniera darba spiediens ir ap 20 bar., ja tos arī taisa tad tikai ļoti retos gadījumos. Vismaz man teica, kad biju ar līdzīgu problēmu, teica labāk meklēt citu.

Kondicioniera radiatoru

30. Maijs 2009, 07:41

29 May 2009 21:39:49 benzman rakstīja:
Tie jaunie ir Nissens radiatori, ražoti Dānijā.
Kas attiecās uz jaunu vai lietotu, tad izlemt nav tik viegli. No vienas puses oriģinālais ir oriģinālais. No otras puses, ja lietotais izrādās caurs, tad pildīšana un pērbaude ir vējā. Nezinu kā tagad, pagājšgad tas maksāja 40 LVL. Kas attiecās uz radiatoru remontu, tad kondicioniera darba spiediens ir ap 20 bar., ja tos arī taisa tad tikai ļoti retos gadījumos. Vismaz man teica, kad biju ar līdzīgu problēmu, teica labāk meklēt citu.

Man garazha ir tads Danijas razhojums no Mazdas. Izskatas it ka paris gadus mainits, bet... varu paradit, ka vinsh tagad jutas
Tēma slēgta