Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
31. Augusts 2009, 11:22
Par tiem Grandex katliem arī minēju. Gāze palika nedaudz lētāk, bet uzskatu ka tas ir ļoti dārgi. Tas par tīrīšanu ir tiem kam katls noplīsis, jo netīra. Ideālākais jau ir siltumsūknis, bet reti kur to var pielietot izdevīgi un sākuma investīcijas lielas. Man pašam ir cits risinājums - 300Ls/300m2 apkures sezonā
31. Augusts 2009, 11:36
31 August 2009 12:22:26 Emsis rakstīja:
Par tiem Grandex katliem arī minēju. Gāze palika nedaudz lētāk, bet uzskatu ka tas ir ļoti dārgi. Tas par tīrīšanu ir tiem kam katls noplīsis, jo netīra. Ideālākais jau ir siltumsūknis, bet reti kur to var pielietot izdevīgi un sākuma investīcijas lielas. Man pašam ir cits risinājums - 300Ls/300m2 apkures sezonā

Un kada ir atbilde? Savs mežs laukos un malkas apkure? Ls-300 - trīs malkas krāvas? Stasti par savu risinājumu
31. Augusts 2009, 11:49
Pārāk dārgi izcirst savu mežu

. Atbilde ir skaidu katls un malka - ķēpīgi, toties lēti. Pēc 24h katls (kurot arī ar malku) vēl ir silts, lietuviešu risinājums un Lietuvā tādu daudz. Dēļ skaidām skurstenis biežāk jātīra. Vajadzīgs telpas priekš skaidām, taču tas pats ir granulām.
02. Septembris 2009, 13:02
Kads iepakojums maisi vai beramas, ja maisi tad cik sver, kādā krāsā granulas (no koksnes vai no mizas), kads ir granulu garums, cik % othod??? Ka ir ar piegādi?
Gadā paterēju ap 15 tonnam, tapec interese ir potenciāla...
Iepakojums pa 16 kg, maisos, granulas baltas, no skujkoku eveletam dēlem, augsta kvalitāte, garums no 1cm līdz ~ 3,5 cm
pelni ap 1%.
Zvaniet, jo ir jau baiga rinda, es neražoju pa millionu tonnas, tagad jau pieiejamas uz 25 septembra datumu.
02. Septembris 2009, 13:02
Kads iepakojums maisi vai beramas, ja maisi tad cik sver, kādā krāsā granulas (no koksnes vai no mizas), kads ir granulu garums, cik % othod??? Ka ir ar piegādi?
Gadā paterēju ap 15 tonnam, tapec interese ir potenciāla...
Iepakojums pa 16 kg, maisos, granulas baltas, no skujkoku eveletam dēlem, augsta kvalitāte, garums no 1cm līdz ~ 3,5 cm
pelni ap 1%.
Zvaniet, jo ir jau baiga rinda, es neražoju pa millionu tonnas, tagad jau pieiejamas uz 25 septembra datumu. 2 6 1 4 6 2 8 8