Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 14:13

[user]379|Mizx|[/user]
[user]637773|Bpa4|[/user]da nfig vispār tāds, ja tik dārgs. gazam pļenočnijs vienkārši ideāli strādā - rīgā cena 40 - 50 ls

Konstrukcija tāds dārga. Tas pats par MB gumijas elementiem. Viens maksās latu, otrs tik pat liels turpat blakus 24 Ls un tikai tāpēc, ka konstrukcija sarežģītāka un sarežģītāk ražošanā, roku darbs iesaistīts un blablabla. No pircēja viedokļa atšķirību cenā neredzu.
bet tāds pats arī Gazam tas mērītājs... un te nav nekāds Bla, bla bla

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 14:15

es biju domājis motronic gadījumā

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 14:25

Gazam ir viņējais, bet MB šajā visāk konstrukcijā kopumā 90-to sākumā pamatīgi nolažoja un kļūdu nelaboja vismaz 10 gadus, jo no prakses pārliecinājos, ka C124 tur detaļas 1:1 ar W203. Liela haltūra, jo vajadzēja ātri saprast, ka nav labi un pēc pāris gadiem taisīt citu risinājumu. Neuztaisīja. To pašu lika nākamajam un vēl nākamajam modelim. Tad nu mums, lietotājiem, ieberziens.

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 15:01

[user]379|Mizx|[/user]Gazam ir viņējais, bet MB šajā visāk konstrukcijā kopumā 90-to sākumā pamatīgi nolažoja un kļūdu nelaboja vismaz 10 gadus, jo no prakses pārliecinājos, ka C124 tur detaļas 1:1 ar W203. Liela haltūra, jo vajadzēja ātri saprast, ka nav labi un pēc pāris gadiem taisīt citu risinājumu. Neuztaisīja. To pašu lika nākamajam un vēl nākamajam modelim. Tad nu mums, lietotājiem, ieberziens.

M112 ir cita veida GMM. Lētāks nekā M104. Tikai iet arī kādus 8-9 gadus. Iesaku taupīt savus makus un nervus un likt oriģinālos. Tā ir lētāk.
Man vispār Domenikss mainīja...

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 15:06

Renoir, man izskatās pēc koda, ka te jautā pēc jaunā...

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 15:08

spriežot pēc lietotāja profila, tad tur ir KE

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 15:11

[user]379|Mizx|[/user]Renoir, man izskatās pēc koda, ka te jautā pēc jaunā...

man jau arī pēc profila izskatās, ka ir M104 nevis jaunais.

Starp citu, man bēniņos stāv tas, kas manējam gļukoja.
Pēc skata neoriģināls.
Ja kādam interesē, varu atdot gandrīz par brīvu.

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 17:00

Cik lasīju bezkontakta GMM nevienam tā īsti neizdevās uztaisīt lai strādātu bez gļukiem.

Palasi šito. Pats vel neesmu mēģinājis. Var nomainīt nodilušos celiņus ieliekot no VAZa 2110 drosseles, turklāt visai lēti.

http://www.audi-club.ru/forum/showpost. ... tcount=263

GMM Potenciometrs

29. Janvāris 2009, 17:55

diemžēl no magneti mareli nekā, šiem tāda poča nav. Būs gaz variants jāmēģina.
Tēma slēgta