Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Vajadzīga kārba..

27. Decembris 2007, 15:11

Nesaprotu tikai kā viņa varēja saplīst....Kāds iemesls.... :x Esmu dzirdējis par tādiem gadījumiem, bet nu....Nu un tad, ka paspolēju...Nu un tad, ka ledus beidzās un sākās asfalts, ko nepamanīju....Vai citiem tā ir gadījies?

Vajadzīga kārba..

27. Decembris 2007, 15:16

[user]214801|Karluha|[/user]Nesaprotu tikai kā viņa varēja saplīst....Kāds iemesls.... :x Esmu dzirdējis par tādiem gadījumiem, bet nu....Nu un tad, ka paspolēju...Nu un tad, ka ledus beidzās un sākās asfalts, ko nepamanīju....Vai citiem tā ir gadījies?

Ir gadījies, gadās un gadīsies. Nevajadzētu būt problēmām! Tas jau normāli ikdienā gadās -- uzbraukšana uz asfalta no zemes ceļa...

Vajadzīga kārba..

27. Decembris 2007, 17:07

Manam pazinam ir kārba no C220. Tirgo pa 200 ls. Par cenu var runāt. Automašīna 1994 gada

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 08:57

Nomainija pusasi....60 Ls...Nu atkal var braukt un priecāties... :)

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 11:52

kas tad īsti bija noticis?

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 14:22

Gāju pa ledu sānslīdē riteņiem spolējot.... un brīdi, kad riteņien radās saskare ar sausu asfaltu kreisā pusas tika salauzta pusass....Diezgan loģiski ja ņem vērā, ka tika veikts pagrieziens pa labi un slodze tajā brīdī bija uz kreiso, ārējo riteni..... :x

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 14:24

tad vienkārši pārlūza pusass? baigi savādi... :whistle:
man pat 82.gada w123 nekas nelūza lai vai kā liktu pa asfaltu šķērsām.

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 14:30

Gan jau bojājums bija arī iepriekš, vienkārši attiecīgajā brīdī salūza pavisam.

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 14:30

Uz asfalta jau arī nekas traks, bet ja apgriezieni jau lieli un pēkšņi no ledus uzspolē uz sausa asfalta, tad sanāk diezgan spēcīga slodzes maiņa...Pusass dabūnot triecienu var neiztrurēt..man tā skaidroja....Riepas arī jaunas, saķere lieliska...un lūk rezultāts...Pārlūza ar tā dīvaini....Pa vidu, bet tā gareniski, vairāk pa diagonāli....Pat pabraukt varēja...tātad saķere vēl bija...

Vajadzīga kārba..

02. Janvāris 2008, 14:33

pārlūza drošvien tajā vietā kur piļņikam tievais gals vai ne?
tur ir sašaurinājums, kurš vēl gadiem ejot norūsē un paliek vēl par pāris mm tievāks.
Tēma slēgta