Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Vajadzigi w202 aizmugures lukturi

24. Jūlijs 2007, 14:32

[user]2|SZ|[/user]
[user]273254|mr_ntx|[/user]nu tadi ka tu vienalga noko neperk bet tikai daudz runa :)

tādi tirgonīši kā Tu pieraduši tirgot visādus mēslus lētticīgajiem LV cilvēkiem ;)

nu i zachem ze ti menja oskorbljajeshj? argumenti. otvechaj za slova.

cilveki kam es pardevu preces neviens ne reizi sliktu neteica a tev argumentus nav lai to darit.

p.s.: pasaule ir tadas firmas ka in.pro vai fk automotive un daudz citas kvalitativas optikas razotaji. ja butu konkretais pieprasijums es teiktu kadi ir pieejami tiesi konktretai modelei. w202 ir pieejami in.pro. fk ari bet vini nav smuki

p.s.s: cena ir cena. es piedavaju par to cenu par kuru ir iespejams piedavat. tas nenozime ka japerk obligati pie man - vari dabut letak - malacis. bet par to gan es shaubos jo seit diskussija sakas tikai tad kad es kaut ko piedavaju. pirms tam neviens neko nezin un palidz cilvekam nevar.

24. Jūlijs 2007, 14:34

nu re, beidzot ražotāji sāk parādīties :)

par vārdiem atbildu, un atkārtoju Tava cena nev adekvāta :)

24. Jūlijs 2007, 14:35

labi, veixmi tirgošanā.....

24. Jūlijs 2007, 14:35

nē nu jā, bet pilsonis mr-Tnx vai kā tur tirgo NENOSAKĀMAS izcelsmes daļas par astronomiskām summām :D tikko tur paskatījos..... LED gaismas vecajiem, KLASISKAJIEM MB...vēēēē....kur vēl tālāk 8D

un tās cenas....vienkārši prieks skatīties 8D

es jau uzrakstiju - vari dabut letak - malacis. diemzel produkcija mecedesam nav tik leta. var but tev ir labakie sakari - nu tad cilveki pirks pie tevis. man liekas cenas diezgan normalas. protam nav visam precem - es pielauju ka kaut ko citi piedava letak. varetu but ta.

24. Jūlijs 2007, 14:37

[user]2|SZ|[/user]nu re, beidzot ražotāji sāk parādīties :)

par vārdiem atbildu, un atkārtoju Tava cena nev adekvāta :)

dazam precem es tak saku ka var but. bet letak paslaik nevaru piedavat :(

dazam precem ir izdevigak neka citur... tas jau ir pirceja zinja - izveleties kur vinjam izdevigak! vai ne?

24. Jūlijs 2007, 14:39

pēdējam piekrītu.

24. Jūlijs 2007, 14:42

[user]2|SZ|[/user]pēdējam piekrītu.

nu vot redzi. pircejam ir tiesibas pajautat kas par kvalitati, salidzinat un nopirkt ko vins uzskata par labako..

starp citu labs piemers ir xenon lampas.

musu tirgu tiek piedavatas par 120 | 140 | 160 | 200Ls
par 120 Ls kada varetu but kvalitate? :)

24. Jūlijs 2007, 14:45

Tur ir lamapr aizmugurejas ar diodem? 8D

pardeveja kung! kadiem modeliem ir jo speizot bildi palielant laikam domats ka omes brilles japanem

24. Jūlijs 2007, 14:55

[user]257768|AK77|[/user]Tur ir lamapr aizmugurejas ar diodem? 8D

pardeveja kung! kadiem modeliem ir jo speizot bildi palielant laikam domats ka omes brilles japanem

ir ari ar diodiem. kuras tiesi? principa MB ir gandriz visiem modeliem...

24. Jūlijs 2007, 15:18

[user]273254|mr_ntx|[/user]
[user]257768|AK77|[/user]Tur ir lamapr aizmugurejas ar diodem? 8D

ir ari ar diodiem. kuras tiesi? principa MB ir gandriz visiem modeliem...

paskaties priavto
Tēma slēgta