Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
18. Decembris 2008, 19:48
gāzei ir efekts. Bet nu ne tāds, ka visi gāzīsies no kātiem un lūgs piedošanu

Iegūsti sekundi, divas. Ir svarīga taktika un sapratne ko tu darīsi, kad ir tas blīkšķis un kodīgā smaka. Un nedod dievs, blakus ir draudzene/sieva/mīļākā. Kā viņai dod impulsu ko darīt... Vispār baigi grūti dot padomus situācijām, ko tik viegli nevar paredzēt.
19. Decembris 2008, 01:28
19. Decembris 2008, 05:38
forshais topiks gan sanacis
pats zinaju, ka parasti gazene nav istais variants, doma bij par gumijas lodem, bet tas aizliegtas.
kaujas man nestaro, jo neesmu pilsonis un isteniba netaisos pat pirkstu tam pielikt, jo esmu dzimis shaja valsti un nekam neesmu parada kaut kadus eksamenus kartot, un vel kaut santimu par to maksat un laiku teret, lai dirst iet.
bet, man baigi nepatik, ka pa ielam skraida dazhadi mesli, kuriem patk ieskatoties sveshos auto un sh to no turienes stiklu sasitot izvilkt, vai nu vel citu meslu pietiek.
tatad, divi varianti, 9 stavs, ja laika nav kapt leja, un ja kapis leja, bet, tos ir vairaak par vienu un iespejams ar skruvgriezienem vai citiem instrumentiem. uz policiju rekinat pati stulbakais, jo tie ir dzirdami vel talaak, cik pamanami un tos gaidot minimalais ir 30 min vai stunda, pat sazvanit aiziet kadas 5 min, jegas no tiem nekadas. tatad, vai nu pats darisi, vai kaut kas ciesh. jus visi varat mierigi gulet savas majas, bet es ta neprotu.
tatad, pie ka mes secinajam, vai nu gaisene ar optisko un sarkano punktu, bet ari var ta trapit, ka nosodis tevi, vai nu tuvcinja, kas nav pati interesantakais un izdevigakais, jo tos var vel kads piesegt piemeram, un skrien tie ari atri.
tatad, vajag kaut ko tadu rikoshanaj skrejot un 10-15m attalums, bet ne kada gadijuma kaujas shaujamais protams, kaut gan zhel.
un, ja kas, lai nemest zeme, kad jasit jau ar ko citu bus.
19. Decembris 2008, 08:54
labākais variants ir vēsais saprāts
bet par tiem 15 metriem un nemešanu zemē tu vari izmantot tikai akmeni

, vai līdzīgu priekšmetu(labāk lai ērti turās rokā, būtu svars un to saspiežot dūrī varētu ari iesist), koro4e smesj kasteta s kamnem - i kinutj mozhno, i k udaru dobavljajet :evil:
mozhno vospoljzovatsja neboljshim patronom ot dreli :whistle:
19. Decembris 2008, 08:56
i na vsjakij slu4aj - balon4ik gazovij s percovoj na4inkoj

t.k. pomogaet protiv sobak i narkomanov, na kotorih drugie(razreshennie) mogut ne podejstvovatj :!
19. Decembris 2008, 09:14
bet par tām kaujas pistolēm...
labāk nē, ticiet man... ja nav ilgi un mērķtiecīgi trenējies - nošausi visus, izņemot uzbrucēju...
pie tam, tas, ka šautuvē esi iemācījies trāpīt mērķī vēl neko nenozīmē... pamēģini tik izšaut 5 patronas kaut 10 sek(tas nemaz nav ātri, ja kas, tomēr daudziem liks lieku reizi pārdomāt ko viņi spēj un vai patiešām ir vērts apdraudēt pārējos)
par gazeniekiem es jau teicu - vai nu nemanami izšauj un skrien prom, cik spēka pietiks, citādi varēsi dabūt lodi pakaļā(iespējamība maza, tomēr iespējamais kaitējums... koro4e nevajag izaicināt likteni)...
19. Decembris 2008, 11:33
es gan gribu iegādāties kavalērijas zobenu.
20. Decembris 2008, 09:20
[user]168392|Valentiins|[/user]bet par tām kaujas pistolēm...
labāk nē, ticiet man... ja nav ilgi un mērķtiecīgi trenējies - nošausi visus, izņemot uzbrucēju...
pie tam, tas, ka šautuvē esi iemācījies trāpīt mērķī vēl neko nenozīmē... pamēģini tik izšaut 5 patronas kaut 10 sek(tas nemaz nav ātri, ja kas, tomēr daudziem liks lieku reizi pārdomāt ko viņi spēj un vai patiešām ir vērts apdraudēt pārējos)
par gazeniekiem es jau teicu - vai nu nemanami izšauj un skrien prom, cik spēka pietiks, citādi varēsi dabūt lodi pakaļā(iespējamība maza, tomēr iespējamais kaitējums... koro4e nevajag izaicināt likteni)...
karoch nevajag, budams pat 16 gadu vecuma nebiju mulkis, nu vienigos reizes, kad biju apmeklejis to shaujamo telpu, shavis ne tikai pa vienam, un ne no pati tuvakas distances, ta ka viss butu ok, ja butu atljauja, ka medniekiem, piemeram 10 narkomani menesi, un maksatu ka par varnam krievija, viena varna - viens amo:D
20. Decembris 2008, 09:21
bet, par rokas auksto ieroci, kas ir ierocis, kas nav?
zobeni noteikti nedrikst, ja tikai to, ar kuru pa seniem ej
mes, budami 2 klase, taisijam zvaigznites, bet, tas lidoja precizi tikai 2-3 metrus, talaak te lidoja ne precizak, ka vinila plates
20. Decembris 2008, 09:37
[user]252185|Tochev|[/user]bet, par rokas auksto ieroci, kas ir ierocis, kas nav?
zobeni noteikti nedrikst, ja tikai to, ar kuru pa seniem ej
mes, budami 2 klase, taisijam zvaigznites, bet, tas lidoja precizi tikai 2-3 metrus, talaak te lidoja ne precizak, ka vinila plates
Saskaņā ar LR Ieroču aprites likuma 1. panta 1. daļas 3. punktu:
3) aukstais ierocis — priekšmets, kam piemīt ieroča pazīmes un kas paredzēts bojājumu nodarīšanai, izmantojot cilvēka muskuļu spēku vai speciālus mehānismus;
visnotaļ apstrakti...