Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

w126/w123 detaljas

17. Decembris 2008, 15:21

[user]1447|MBex300|[/user]Pa pus Rīgas šrotiem nevar atrast, sāk likties, ka es meklēju kko kas nemaz neeksistē :D

Tu piezvanīji uz turieni kur es tev teicu?

w126/w123 detaljas

17. Decembris 2008, 15:28

Jā, piezvanīju un papļāpāju.
Teorētiski viņām vajadzētu derēt, vai pat būt īsākām. Bet ja es rokās turot redzu faktu, ka vajag garākas, tad tādas vien jāmeklē. Ir vel variants, ka tas ir nepareiz spararats, no dīzeļa (tiem esot biezāks), bet nu es tomēr pieturēšo pie versijas, ka tas ir īstais :D Viņš kādreiz uz tā motora koā ar automātu vien ir bijis...

w126/w123 detaljas

17. Decembris 2008, 17:49

Ahāā, brīdī kad es jau sāku šaubīties par spararatu un sistēmas pareizību, kā tādu, šrotā atradās īstā skrūve. M110 kārtējo reizi mani nepieviļ - ja visi tirgoņi un servisu mehāniķi saka, ka automāta spararats ir šaurāks, ar īsākām skrūvēm, tad manam motoram viņas tiešām ir par 1cm garākas :)
Piebildīšu, ka šrotā atradās tikai VIENA īstā skrūve, tā pati uz grīdas :cry: :arge:

w126/w123 detaljas

17. Decembris 2008, 21:38

Traki gan Tew iet! :D

w126/w123 detaljas

17. Decembris 2008, 22:35

Kopumā vispār iet tīri ok :) Tracina vienkārši, ka tādu absolūti nebūtisku un marginālu štruntu dēļ (kā skrūves) proces apstājas uz nedēļu. Vispār uz kārbu, kā tādu, esmu pazaudējis baigo laiku, galvenokārt dēļ maldīšanās milzīgajā informācijas lērumā, kas rezultātā izrādās lielākoties dezinformācija :D

P.S. Tev arī bija M110 ar automātu? Nevajadzīgs motors, ar šīm skrūvēm nav? :whistle:

w126/w123 detaljas

18. Decembris 2008, 15:30

Pat domeniks iesaka no sāuma pasūtīt vienu skrūvi, jo zem viena numura ir trīs dažādas skrūves. Man vairs nav ko teikt :clap:

w126/w123 detaljas

18. Decembris 2008, 15:35

MBX, es nesaprotu. nafig tev kaut ko darīt, ja pats skrūvi nevari uztaisīt?

w126/w123 detaljas

18. Decembris 2008, 15:40

Ko katrs māk to māk... Neesmu ne tehniķis, ne mehāniķis (palēnām par tādu gan kļūstu). Skrūvju dabūšanai bija jābūt elementāram vienas dienas jautājumam - aizbraukt, paņemt, ieskrūvēt.
Ja šādi ietu ar visām detaļām, tad gan pašam būtu vieglāk ražot tās detaļas, un uzbūvēt auto pašam :D

w126/w123 detaljas

18. Decembris 2008, 15:44

es saprastu, ja būtu problēma, piem., blokā norauta špiļka, kam maucās virsū ķēdes demferis. esi nopircis estraktoru nolauztām skrūvēm - diezgan padārgu. viņš ņem un nolūst. mēģini akurāti borēt laukā. ekstraktora paliekas, kas ir cietākas par bori. neļauj nekā izdarīt. visu laiku nobīda no borējuma vietas un čakarē bloku. tad nekas cits neatliek, kā ņemt autogēnu un sildīt paralēli pa gabaliņam knibinot ārā ekstraktora paliekas. Vai arī cilindros pie čaulu galiem izlec gredzeni. Jo vens "MUDAKS" nez kapēc vilcis virzuli laukā neivis uz bloka augšu, bet gan uz kloķenes pusi. gredzenu saspiest netiek klāt un divas diennaktis sēdi un ķimerējies. ar vīlītēm drātīm mēģini saspiest veselus 3 gredzenu.. Vot tās ir reālas problēmas. a tu te par kautkādām sūda skrūvēm. pāris veiklas kustības un skrūve gatava.

w126/w123 detaljas

18. Decembris 2008, 15:49

Katram savi hobiji, izskatās :D
Skaids, ka skrūvju problēma ir visnotaļ komiska, bet tāda nu tā ir. Šaubos, vai laba vītņgrieža un pareizā metāla piemeklēšana un vītnes izgriešana paņemtu daudz mazāku laiku. Turklāt līdz vakardienai nebija nemaz skaidrs, kā tai skrūvei jāizskatās.
Tēma slēgta