Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
19. Augusts 2011, 09:30
Piedāvājot šādu auto Latvijā, ļoti jārēķinās ar vietējo mentalitāti.
Šeit 95% iedzīvotāju ir izbijuši autotirgotāji un auto stāvokļa noteicēji jau internetā, apskatot tikai salona bildes. Galvenais priekšnoteikums jebkuram darījumam- nepārvarama vēlme "par sviestmaizi" nopirkt ko labu, ar ko pēc tam draugu kompānijā kādas 5 reizes lielīties un saukt pārdevēju necenzētos vārdos.
Darījumos ar plačiem neielaisties, jo sekos ātrais pieāvājums par 1000 EUR, un pēcāk šis auto stāvēs par 3500 EUR kā Ercens. Stalti un lepni. Un to agri vai vēlu nopirks.
Labāk sagaidīt pašai šādu Pircēju.
19. Augusts 2011, 09:49
Savā ziņā jāpiekrīt Misters X, lai gan tam visam var atrast arī labus pretargumentus.
Par tādu naudu pirkt 92. gada mašīnu, tad tai tiešām jābūt perfektā stāvoklī, turklāt jābūt MB cienītājam. Citādi var atrast ļoti daudz alternatīvu.
Par cenas veidošanos protams katram ir savs viedoklis un tā, bet man ir viens labs piemērs.
Kādu laiku atpakaļ caur radinieku, kurš nodarbojās ar lietotu auto tirdzniecību meklēju Audi A6. Pats viņš neatrodaš Rīgā. Pēc kāda laika viņš mans piedāvā kādu audi, kas stāv viņa paziņas auto placī, atdzīts no Vācijas, ļoti labā stāvoklī. Viņš man saka, lai es ieeju viņu mājaslapā un apskatos kas un kā. Iegāju skatos, jā tiešām pēc bildēm izskatās labs auto, cena 3300 LVL. Šis cilvēks caur kuru meklēju auto man saka, ka to pārdevēju labi pazīst un kā priekš savējiem dabūs labāku cenu uz 3000 LVL. Tad es iegāju ss.lv un atradu šo pašu auto ar tām pašām bildēm, kas tur maksāja 2800 LVL.
Un morāle tur ir tāda, ka kaut kādā apgabalā uznāk mode uz kaut kādu vienu konkrētu auto modeli, kāds izliela, ka ir ekonomisks, dinamisks, lēts remontos un tā tālāk, kā uzreiz šim auto uzkāpj cena, kā rezultātā tajā konkrētajā apgabalā viņš maksā 3300 LVL, bet priekš pārējās Latvijas daļas, kur tam nav tāda popularitāte cena ir 2800 LVL.
19. Augusts 2011, 10:06
Audi ir Latvijas lauku auto- katra zemnieka sapnis. Ļoti pieprasīts modelis-šaubu nav.
bet noliksim blakus divus auto:
W124 dīzeli, 300 T km, kam ir pārlasīta piekare, sakrāsota virsbūve, novērsta rūsa un mainīts viss, kas jāmaina - cena Ls 2500
un
W124 dīzeli, 150 T km (:D), kas dzīts, maukts, lauzts, rūsējis, liets kreisais soļķis, ļauts kaķiem vairoties uz pārsega - cena Ls 1500
Kā Jums liekas, kurš auto tiks ātrāk pārdots ?
Pēdējo reizi laboja
ZV - 19. Augusts 2011, 10:10, kopā labots 1 reizi.
19. Augusts 2011, 10:08
Sāksim ar to kāds būs UZRĀDĪTAIS noskrējiens.
19. Augusts 2011, 10:10
taisnība, viens no vissvarīgākajiem faktoriem Latvijā- nobraukuma iegādāšanās.
19. Augusts 2011, 10:27
19 August 2011 11:06:23 Misters X rakstīja:
Audi ir Latvijas lauku auto- katra zemnieka sapnis. Ļoti pieprasīts modelis-šaubu nav.
W124 dīzeli, 300 T km, kam ir pārlasīta piekare, sakrāsota virsbūve, novērsta rūsa un mainīts viss, kas jāmaina - cena Ls 2500
un
W124 dīzeli, 150 T km (:D), kas dzīts, maukts, lauzts, rūsējis, liets kreisais soļķis, ļauts kaķiem vairoties uz pārsega - cena Ls 1500
.gif)
Tas otrais pa 1500 Ls neaizies:shura: drīzāk tad pirmais un to vai liets kreisais soļķis diemžēl nevar pārbaudīt.
19. Augusts 2011, 12:30
19 August 2011 11:06:23 Misters X rakstīja:
un
.gif)
Opel dīzelis kas par 2.5 kLs ir vismaz 10 gadus jaunāks ir labākas komplektācijas un patērē mazāk ...
19. Augusts 2011, 12:31
Reāli par ideālu w124 tagad reālistiski skatoties var dabūt 1,5kls
Auto "ideālā" stāvoklī ar TA var 500Ls
19. Augusts 2011, 12:38
Ja man kāds piedāvātu sudraba S124, 93.-96.gada, ar kondicionieri, ādu, automātu, lūku un nesapujušu virsbūvi, es liktu galdā vairāk kā 1.5 K Ls.
Problēma jau ir tur, ka šodien tādus labus W124 praktiski vairs nevar atrast.
19. Augusts 2011, 14:21
19 August 2011 13:38:41 Misters X rakstīja:
Ja man kāds piedāvātu sudraba S124, 93.-96.gada, ar kondicionieri, ādu, automātu, lūku un nesapujušu virsbūvi, es liktu galdā vairāk kā 1.5 K Ls.
Problēma jau ir tur, ka šodien tādus labus W124 praktiski vairs nevar atrast.
ja tev piedāvātu zilu dildo tu arī ņemtu... tāpēc ka neesi tādu prikolu redzējis?:shura: