Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Mekleju sturi ar koka apdari W210

04. Aprīlis 2011, 11:26

04 April 2011 12:10:54 Ome rakstīja:
Spoguli vieglāk piegādāt (nozagt) realizēšanai. Džungļu, ne ekonomikas likumi.

Taisnība.

Tikai nedrīkst aizmirst, ka šīs ir vecā tipa stūres, kuras reti kam vairs der pēc 1999.gada. Tie jau ir apmēram 12 gadi.
Cik tad ilgi var skrūvet cenu tādai lietai? Es nebrīnos par Vāciju, es brīnos par džungļu ekonomiku.
Kaut kā neticās, ka tām ir baigs noiets, jo vidusmēra W210, kam tāda der, maksā līdz 3000ls. Tur jābūt diezgan trakam, lai gribētu pa 200-250 ls nopirkt šādu stūri autiņam, kam to naudu (drīzāk reiz 4 vai 5) noteikti vajadzētu ielikt rūsas apstrādē.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 04. Aprīlis 2011, 11:26, kopā labots 1 reizi.

04. Aprīlis 2011, 11:36

Savulaik notirgoju tādu stūri eBay. Cenas ir lielas viena iemesla dēļ — tur jau pilns ar elektroniku pašā stūrē, visa airbaga vadība, tur jau daļējā piepūšanās sistēma. Attiecīgi vai nu pērc funkcionējošu "kompi" ar koka apdari, vai brauc ar to, kāda ir. Šīs stūres sen vairs nav bleķis + porolons + koks + āda. Ja arī pie mums nebūtu pieprasījuma, tad cenas tādas neturētos. Liek tak visādos plikos MLos tie, kam jāzīmējas, liek ar podziņām uz stūres pat tiem modeļiem, kam tās nestrādās. Tas ir no sērijas — vajag visur ksenonu + koka stūri un vienalga cik tas izmaksā, ka tik kruta.

04. Aprīlis 2011, 11:36

Savulaik notirgoju tādu stūri eBay. Cenas ir lielas viena iemesla dēļ — tur jau pilns ar elektroniku pašā stūrē, visa airbaga vadība, tur jau daļējā piepūšanās sistēma. Attiecīgi vai nu pērc funkcionējošu "kompi" ar koka apdari, vai brauc ar to, kāda ir. Šīs stūres sen vairs nav bleķis + porolons + koks + āda. Ja arī pie mums nebūtu pieprasījuma, tad cenas tādas neturētos. Liek tak visādos plikos MLos tie, kam jāzīmējas, liek ar podziņām uz stūres pat tiem modeļiem, kam tās nestrādās. Tas ir no sērijas — vajag visur ksenonu + koka stūri un vienalga cik tas izmaksā, ka tik kruta.

04. Aprīlis 2011, 12:17

04 April 2011 12:36:25 Mizx rakstīja:

Man liekas, tu esi mazliet pārpratis. Tas kompis ar koka pagali ir no 1999. gada.
Mani interesē vecā stūre, kas vēl nāca pēdējo gadu W124, tikai ar Birdseyemaple koku nevis standarta ādu. Tur no elektronikas iekšā nav nekā. Visa elektronika (piemēram, stūres radiusa devējs) atrodas uz stūres kolonnas. Pati stūre arī būtu vajadzīgai bez airbag, jo pašam tāds ir. Cik saprotu, pats rats un visa konstrukcijas ir identiska.
Manējai vienkārši āda dilst, bet pāršūt negribu, jo neesmu redzējis variantu, kas apmierinātu. Nav normālu ādu.
Tas koks iet daudz ilgāk un izskatās foršāk.
Pilnīgi neredzu, par ko maksāt 200 lati šajā gadījumā.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 04. Aprīlis 2011, 12:18, kopā labots 1 reizi.

04. Aprīlis 2011, 12:22

Hmmm... Es nezinu... Man jau zināma tikai Brabus stūre un tā nemaz nav līdzīga ar W124 stūrēm, kaut 1995. gads. Paralēli C-klases AMG stūres arī citādas. Izmēri dažādi pa centimetriem, gan jau uzlikt var, bet pareizais izmērs vajadzīgs lai gar kājām nesistos un paneli neaizsegtu.

04. Aprīlis 2011, 12:40

Kada tad ir ta Brabus sture.Varbut bildi varetu ielikt?Vai sada?
Attēls
Pēdējo reizi laboja Ricco - 04. Aprīlis 2011, 12:41, kopā labots 1 reizi.

04. Aprīlis 2011, 12:43

04 April 2011 13:22:49 Mizx rakstīja:
Hmmm... Es nezinu... Man jau zināma tikai Brabus stūre un tā nemaz nav līdzīga ar W124 stūrēm, kaut 1995. gads. Paralēli C-klases AMG stūres arī citādas. Izmēri dažādi pa centimetriem, gan jau uzlikt var, bet pareizais izmērs vajadzīgs lai gar kājām nesistos un paneli neaizsegtu.

Man ir šāda stūre:
Attēls

Un šādas pašas ir arī ar to koku. Esmu redzējis.

04. Aprīlis 2011, 12:57

04 April 2011 13:40:16 Ricco rakstīja:
Attēls
Jā, apmēram tāda, cik var saskatīt. Diezgan izteikts tas reljefs stūres satveršanai, kā sporta stūrēm.

04. Aprīlis 2011, 13:10

04 April 2011 13:57:19 Mizx rakstīja:
04 April 2011 13:40:16 Ricco rakstīja:
Attēls
Jā, apmēram tāda, cik var saskatīt. Diezgan izteikts tas reljefs stūres satveršanai, kā sporta stūrēm.

Tad jaa,viss pareizi.Tada sture seit maksa 300 ls.Bet parasta koka-ada mazak,kadi 200.To visu var ss.lv atrast.
Renoir tev jarekinas,ja tadu velies no 100 un dargak.Pats nesen biju lietuva,tur par tadu srota prasija 160 ls.Ja atradisi pa 100,tad ta bus liela veiksme.....Bet nu mes te visi un visu gribam par kapeikam.
Pēdējo reizi laboja Ricco - 04. Aprīlis 2011, 13:13, kopā labots 1 reizi.

04. Aprīlis 2011, 13:26

uj nee puishi juus mani paarprataat, vainiigs es neieliku gadu man interese liidz 99gadam, bez tur pogaam un elektronikam, parastaa ne sporta, taa nu gan nemaksa bargu naudu!!!
Pēdējo reizi laboja igorchiks - 04. Aprīlis 2011, 13:28, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta