Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

pērku 300td motoru

10. Jūlijs 2010, 15:59

nu pa 500ls es 100% nepirkšu motoru ja pieliekot vēl 500 var nopirkt diezgan labu mersi jau...
nu skaidrs tad domāšu citu risinājumu...

pērku 300td motoru

10. Jūlijs 2010, 16:50

10 July 2010 16:59:40 benq rakstīja:
nu pa 500ls es 100% nepirkšu motoru ja pieliekot vēl 500 var nopirkt diezgan labu mersi jau...
nu skaidrs tad domāšu citu risinājumu...
Tu nepareizi saprati- tika tirgots viss auto ejošs ar TD dzinēju bez pārrakstīšanas, vesels, nesists. Šrotos par pliku TD dzinēju(apakša un galva) prasa no 300-400Ls. Autohof ja nemaldos pat dārgāk. Pats zinu kā ir meklēt šādu dzinēju, jo savulaik pats meklēju 4.mēn., pat apsvēru domu likt parasto bez turbīnas. Gribēju atrast visu komplektā kopā ar sūkni un citiem sīkumiem. Atradu un nopirku- trūka tikai startera. Ieliku un braucu. Pārdodot daļas no beigtā dzinēja(sadalene, galva, karteris, kolektori un vel sīkumi) faktiski sedza dzinēja iegādes cenu.
Pēdējo reizi laboja naziitis - 10. Jūlijs 2010, 16:55, kopā labots 1 reizi.

pērku 300td motoru

10. Jūlijs 2010, 21:54

nu man jau stāv parastais 300d bet nu galigi vairs neiet .....to mašinu ss.lv es meklēju bet neatradu......ai...jāskatās laikam jau cits mersis jo parasto 3litru jau var dabūt bet man nepatik kā viņi iet..itka jau 3litri bet īdz 100 uzrauj švaki.....:D

pērku 300td motoru

10. Jūlijs 2010, 22:49

10 July 2010 22:54:15 benq rakstīja:
nu man jau stāv parastais 300d bet nu galigi vairs neiet .....to mašinu ss.lv es meklēju bet neatradu......ai...jāskatās laikam jau cits mersis jo parasto 3litru jau var dabūt bet man nepatik kā viņi iet..itka jau 3litri bet īdz 100 uzrauj švaki.....:D
Un Tu gribētu aizvietot to ar TD? Tev dzinējs kopā ar visu nepieciešamo + nomaiņa(darbs), jaunišķidrumi u.t.t. izmaksās vairāk kā var nopirkt visu MB ar skati. Lai pie kā tāda ķertos klāt kuzavam būtu jābūt pilnīgi bez ruslana un visam citam perfektā stāvoklī. Lētāk sanāks pārdot esošo un nedaudz pieliekot nopirkt tieši tādu kā vēlies, bet tā jau laikam gaumes lieta. Ja grib iedzīvoties nevajadzīgās galvas sāpēs var jau arī mainīt. Starp citu kārba un reduktors arī atšķiras, radiators, spārns, turbīna, izplūde, radiatori kārbas un motoreļļas dzesēšanai u.t.t. Viennozīmīgi tikai un vienīgi donors... .

pērku 300td motoru

11. Jūlijs 2010, 00:39

protasms ka atšķirības ir daudz .laikamjau mēģināšu savu nopārdot un paņemt kādu jaunāku modeli..paldies visiem par ieteikumiem :super::super::super:

pērku 300td motoru

11. Jūlijs 2010, 00:52

Itkā jau sen apmuļļāta tēma. Kāda jēga tam vecajam dīzelim likt turbīnu? Nu nebūs tur nekādas dinamikas. Veciem dīzeļi ir paredzēti citam - mūžam kalpot, nevis ātri lidot :D
Drīzāk jau nomaini savam sprauslas, pieslīpē vārstus un brauks bēdu nezinādams :)

pērku 300td motoru

11. Jūlijs 2010, 09:57

nē es gribēju visu turbo motoru..nejau likt turbīnu....
Tēma slēgta