Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Reduktora kronšteins w123T

06. Maijs 2010, 13:41

Pirms divām nedēļām šito detaļu (A 123 351 11 42) arī nopirku jaunu no omes - maksā 50 ar kaut ko latus, jo ir tikai oriģināls.

Man divi nevajadzīgi šitie ir - bet, protams, ka abi beigti un noteikti, ka tādu labu un lietotu nevarēs atrast - vienīgi, ja tev vajag lieku, jo nevari atskrūvēt varu tev tos atdot, jo vēl neesmu izmetis ārā - bet nu būtu stulbi likt beigtu vietā.

Kstaķi, manā reduktorā bija iekšā tāds ļaunums eļļas vietā, ka, liekas, ka tā nekad nav bijusi mainīta.
Pēdējo reizi laboja benito - 06. Maijs 2010, 13:42, kopā labots 1 reizi.

06. Maijs 2010, 14:07

06 May 2010 14:41:16 benito rakstīja:
Pirms divām nedēļām šito detaļu (A 123 351 11 42) arī nopirku jaunu no omes - maksā 50 ar kaut ko latus, jo ir tikai oriģināls.

Man divi nevajadzīgi šitie ir - bet, protams, ka abi beigti un noteikti, ka tādu labu un lietotu nevarēs atrast - vienīgi, ja tev vajag lieku, jo nevari atskrūvēt varu tev tos atdot, jo vēl neesmu izmetis ārā - bet nu būtu stulbi likt beigtu vietā.

Kstaķi, manā reduktorā bija iekšā tāds ļaunums eļļas vietā, ka, liekas, ka tā nekad nav bijusi mainīta.

A tu domāji ka kāds aizdomājas ka reduktorā arī ir eļla? :shura:

Moš no tiem trim var vienu normalu salasit?

06. Maijs 2010, 19:51

Es nezinu, cik maksā tādu gumiju uztaisīt - pa lielam jau tur ir tā vaina - bleķis, lai arī aprūsējis, savu funkciju pilda.

06. Maijs 2010, 19:52

Taisni interesanti, cik maksā tādu gumiju uztaisīt - pa lielam jau tur ir tā vaina - bleķis, lai arī aprūsējis, savu funkciju pilda.
Tēma slēgta