17. Augusts 2009, 22:56
Jā, pie tā onkas - vispār normāls džeks - braukšu pie viņa vēl - tas T123 labā stāvoklī, pat oriģinālie elektriskie logi stāv virsū.
Kaut nu viņš tos savus W116 beidzot izceltu - apskatījos - baigie skaistuļi.
18. Augusts 2009, 10:34
17 August 2009 23:56:25 benito rakstīja:
Jā, pie tā onkas - vispār normāls džeks - braukšu pie viņa vēl - tas T123 labā stāvoklī, pat oriģinālie elektriskie logi stāv virsū.
Kaut nu viņš tos savus W116 beidzot izceltu - apskatījos - baigie skaistuļi.
Jā viņš bija labā stāvoklī pirms 3 gadiem kad iebrauca ...taga h.v.z. ...katrā ziņā tirgo gan viņš viņu ilgi ja tu vēl kuzavu redzēji.
Es savu pārdevu pirms 2 gadiem ...nomainiju kulisi no tā un kārbu laikam ar ....mans jau ir šrotā droši vien. A tas zaļasi vēl stāv

Un vispār no tevis puzirjs pienākas -salons viņam bija ļoti ok cik atceros. un tieši tavs raksts ...tā kā proties
18. Augusts 2009, 11:03
Neticās, ka viņš tos w116 kādreiz tiešām uzcels. Tas viens tik reāli būtu ceļams, bet nu - laiks dara savu. Bet nu hobijs labs
18. Augusts 2009, 11:42
18 August 2009 12:03:33 MBex rakstīja:
Neticās, ka viņš tos w116 kādreiz tiešām uzcels. Tas viens tik reāli būtu ceļams, bet nu - laiks dara savu. Bet nu hobijs labs
.gif)
Viņš viņus drīzāk sapūdēs ..zaļais vēl joprojām stāv zem klajas debess?
18. Augusts 2009, 11:43
Kad es tur biju pirms kāda pusgada, tad divi stāvējā ārā apsegti, viens garāžā.
18. Augusts 2009, 21:52
Tas W116, kurš garažā stāv ir tīri foršs - ka tikai kapots ar grīdas krāsu nopūsts un darba daudz.
Bet džeki tiešām - konītis abiem no manis - kad redzat uz ielas W123T ar sarkaniem kalpakiem - būs. To veci es pats nebūtu nekad atradis. Pats krutākais, ka viņam vēl bija oriģinālā štorka - doppelrollo + oriģinālais rokas balsts vadītājam - tāds prieks un laime. Es to mersi vēl aplasīšu - viņam priekšā ir elektriskie logi un vēl visādas "ekstras", kuras man nav.
Vienīgi šodien sāka svilpot sajūga gultnis - vot trakums.
Pēdējo reizi laboja
benito - 18. Augusts 2009, 21:57, kopā labots 1 reizi.
18. Augusts 2009, 22:27
18 August 2009 22:52:24 benito rakstīja:
Tas W116, kurš garažā stāv ir tīri foršs - ka tikai kapots ar grīdas krāsu nopūsts un darba daudz.
Bet džeki tiešām - konītis abiem no manis - kad redzat uz ielas W123T ar sarkaniem kalpakiem - būs. To veci es pats nebūtu nekad atradis. Pats krutākais, ka viņam vēl bija oriģinālā štorka - doppelrollo + oriģinālais rokas balsts vadītājam - tāds prieks un laime. Es to mersi vēl aplasīšu - viņam priekšā ir elektriskie logi un vēl visādas "ekstras", kuras man nav.
Vienīgi šodien sāka svilpot sajūga gultnis - vot trakums.
Kad es viņu atradu tas auto vēl rūca ...gribēju bez maz vai ņemt un pirkt veselu kopā, da nodomāju ka nafig jo šie w123 paliek jau baigais deficits uz daļām .... pa cik nopirki to salonu?
izspiedēj gultni gan pērc jaunu no sašas, nav neko dārgs.
Atcerējos par savu veco abradoru pateicoties šim topikam CSDD atsutija, ka pēdējā skate jāiet 13.03.2009.... žēl palika, ka pārdevu zaļknābim, kas nolaida renstelē, kā izskatās
18. Augusts 2009, 22:56
18 August 2009 22:52:24 benito rakstīja:
kad redzat uz ielas W123T ar sarkaniem kalpakiem - būs.
Pats krutākais, ka viņam vēl bija oriģinālā štorka - doppelrollo
Kādā krāsā tev mašīna? Šodien vienu T123 tieši redzēju pie centrālās stacijas.
Un kas tāpar štorku vispār ir?
18. Augusts 2009, 23:02
Tas autiņš jau diemžēl ir sajaukts pa gabaliem - vispār virsbūve viņam super, viss oriģināls un nekas nav sakrāsots, žēl, ka izjaukts. Tas džeks man stāstīja, ka pirms tam braukusi sieviete, nevarēja skati iziet kaut kāda taisāma štrunta dēļ un nafig viņu tur atstāja.
Es savu kādu pusgadu meklēju, līdz atradu vienu Daugavpilī, kā negribētu mantojumu, kuram īstie 250tk nobraukti - nekas nav čakarēts un ir +/- oriģināls, tikai aprūsējis gan.
Ja nu gadījumā vēlies atkal tikt pie viena W123 - es uzgāju vēl vienu 300TD W123 ar turbīnu, ABS, trešo beņķi un Airbagu - tas tāds retums. Negribas, lai kāds to motoru bobikā ieliktu.
Un jā - salonu pa tricāru dabūju - dažas lietas trūkst un vadītāja beņķis sadriskāts, bet nu kopumā - super. Es pat biju sataisījies uz Leišiem braukt lūkoties. Vispār sāku novērot, ka pirms kāda laika tikai gar W123 kupejām cilvēki skrūvējās, tagad jau no tiem opjiem var dzirdēt, ka sākušās aktivitātes. Labi gan ir atrast tādus opjus, kuri ar meršiem ņemās - šrotos vispār viss ir aplasīts, grūti kaut ko sazīmēt, ja nu vienīgi laukos.
A par to gultni skatīšos, kas tur īsti sadarīts - moš visu sajūgu mainīšu, nez - jāizjauc jāpaskatās. Ja ko vajadzēs būs Saša jāizmanto.
18. Augusts 2009, 23:42
19 August 2009 00:02:35 benito rakstīja:
Tas autiņš jau diemžēl ir sajaukts pa gabaliem - vispār virsbūve viņam super, viss oriģināls un nekas nav sakrāsots, žēl, ka izjaukts. Tas džeks man stāstīja, ka pirms tam braukusi sieviete, nevarēja skati iziet kaut kāda taisāma štrunta dēļ un nafig viņu tur atstāja.
Es savu kādu pusgadu meklēju, līdz atradu vienu Daugavpilī, kā negribētu mantojumu, kuram īstie 250tk nobraukti - nekas nav čakarēts un ir +/- oriģināls, tikai aprūsējis gan.
Ja nu gadījumā vēlies atkal tikt pie viena W123 - es uzgāju vēl vienu 300TD W123 ar turbīnu, ABS, trešo beņķi un Airbagu - tas tāds retums. Negribas, lai kāds to motoru bobikā ieliktu.
Un jā - salonu pa tricāru dabūju - dažas lietas trūkst un vadītāja beņķis sadriskāts, bet nu kopumā - super. Es pat biju sataisījies uz Leišiem braukt lūkoties. Vispār sāku novērot, ka pirms kāda laika tikai gar W123 kupejām cilvēki skrūvējās, tagad jau no tiem opjiem var dzirdēt, ka sākušās aktivitātes. Labi gan ir atrast tādus opjus, kuri ar meršiem ņemās - šrotos vispār viss ir aplasīts, grūti kaut ko sazīmēt, ja nu vienīgi laukos.
A par to gultni skatīšos, kas tur īsti sadarīts - moš visu sajūgu mainīšu, nez - jāizjauc jāpaskatās. Ja ko vajadzēs būs Saša jāizmanto.
Eh taga domāju kā benzinam naudu atrast ...kādu vēl pirkt nav iespējas tā jau 3 mašīnas stāv 2 no tām pat negribētas ...bet vismaz kartings maita brauc kaut vai izstiepies.
būws labāki laikai nopirkšu no `fāterlandes to ko es gribu cilvēki tur vēl neuzskata par īpašu retro ...cenas arī daudz maz ok ...3-3,5KEur.Jo latvijā visi viņi ir vai nu nobraukti vai rūsas čupas.
Sapnis zilā jūrā 230E labradorzilā krāsā ar smilškrāsas tex vai ādu. ar mehānisko lūku un kārbu ...pārējais var nebūt ....