Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Sakara ar nesen notikushiem notikumiem

17. Decembris 2008, 22:54

[user]238181|MAX_BND|[/user]Un to pashu gazeni perkot ..vispirms parliecinies vai isteniba vinja nav skanjas pistole .. viss tads pats ka gazes tikai materials veel sudigaks un paredzets shaut ar skanjas patrinam .. ja shausi ar gazes pat .. saluzis jo netures slodzi ..

nu būtībā liela daļa turku Blow (ko tagad populāri tirgo) pēc intensīvas šaušanas (trenniņi, raķetes) gada laikā izjūk :)
Tamdēļ ciena to pašu Makarovu (IZh-79). Baigi lamā Glock 17 gāzes kopiju (it kā friči, it kā spāņi vai sazin kas vēl to taisa) - tas tiešām esot gatavs atvērties rokās :)

17. Decembris 2008, 22:55

ar udāru tuvcīņai pietiek. trokšņa un provokātoriska efekta nekāda, bet efektivitāte 100%. var lietot pat auto un liftu kabīnēs.

17. Decembris 2008, 22:55

[user]252185|Tochev|[/user]atliek tad gaisa shaujamais

vai nu kads lielgabals ar optiku, lai pat no 9 stava lejup nekapt, vai kaut kas rokains, bet lai jega butu un talu pec tiem narkomaniem nav jaskrien

No devītā stāva...Nu nezinu gan, liels gabals. Tur gaisenei jābūt ļoti nopietnai. Man kolēģis, mednieks, stāstīja, ka esot veikalos nenormālākā gaise, ar kuru medieni pat stirnas laikam pa 50 metriem esot šāvuši. Cenu neatceros, bet tā, 300-500 Ls robežās. Bet toties statīvs komplektā un optika arī labu labā :D
Neredzu gan jēgu tādu ņemt, daudz lētāk varētu mazkalibreni kkur sazīmēt.

17. Decembris 2008, 22:57

[user]637773|Bpa4|[/user]ar udāru tuvcīņai pietiek. trokšņa un provokātoriska efekta nekāda, bet efektivitāte 100%. var lietot pat auto un liftu kabīnēs.

:iagree:

Turklāt ērts, var nesāt jebkur, un kabatā nepareizi nepaņemsi.

17. Decembris 2008, 22:58

Un uzskatu, ka bēgšana nav tas sliktākais variants.

+1
Viss protams atkarigs no situacijas utt .. bet lielakaja dalja gadijumu laikam ta ari ir .. sliktakaja gadijuma cietis pashcienja bet nekas vairak .. tik pat labi trennetam cilvekam var iedzit nazi vedera utt .. un domaju pec tam dzivot ar kaku maisinju pie saniem nebus diez ko forshi ..

17. Decembris 2008, 22:59

[user]637773|Bpa4|[/user]ar udāru tuvcīņai pietiek. trokšņa un provokātoriska efekta nekāda, bet efektivitāte 100%. var lietot pat auto un liftu kabīnēs.

vot jā, starp citu. izskatās dīvains, bet parocīgs un ir efekts. Tur tā strūkla tā kā miglas strūkla izšaujas. Nu tā pat pats sajūti.

17. Decembris 2008, 23:00

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]252185|Tochev|[/user]atliek tad gaisa shaujamais

vai nu kads lielgabals ar optiku, lai pat no 9 stava lejup nekapt, vai kaut kas rokains, bet lai jega butu un talu pec tiem narkomaniem nav jaskrien

No devītā stāva...Nu nezinu gan, liels gabals. Tur gaisenei jābūt ļoti nopietnai. Man kolēģis, mednieks, stāstīja, ka esot veikalos nenormālākā gaise, ar kuru medieni pat stirnas laikam pa 50 metriem esot šāvuši. Cenu neatceros, bet tā, 300-500 Ls robežās. Bet toties statīvs komplektā un optika arī labu labā :D
Neredzu gan jēgu tādu ņemt, daudz lētāk varētu mazkalibreni kkur sazīmēt.
nopērciet to pašu mp 512m vai 513m. pāris veiklas mahinācijas ar atsperu kontrobasistiem, pēc tam pāris veiklas kustības ar virpu un tā. Beigās sanāk forši. ar tādu labāk nevienam virsū nešaut. pat no 9 stāva.

17. Decembris 2008, 23:00

ja zaglis aizbeg, to vajaga apturet, mekleju optimalos lidzekljus, gadijuma, ja to ir 2 vai pat 3 un es esmu viens, domaju, ka ar nuju man nepietiks, pie tam vecums nav tads, lai salnas skrietu atri

17. Decembris 2008, 23:01

vrach, objasni podrobnee, kapec nevajag un tt

17. Decembris 2008, 23:03

Pistole neko neatrisinās, ja nemācēs cilvēks ar to apieties agri vai vēlu pats būs cietušai no`tās mantiņas.

SS.lv ja pardodas, cik man te viens gribēja tādu nopirkt hmmm zvanijās runājās bezmazvai tikās. galu galā nekā, tieši izskaidrot kapēc nesanāca nezinu, bet nu fakts
Tēma slēgta