Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: Steidzami! Pērk bloku!
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2008, 01:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Citēt:
[user]263514|bite747|[/user]Vienreiz jau forumā prasiju šo jautājumu par simptomiem :)
tātad tā, tas bloks atrodās zem aizmugurējā sēdēkļa vadītāj pusē, atbildīgs viņš ir par elektro logiem un lūku!
Simptomi ka viņš ir beigts ir sekojošie: atver vadītāja logu, viss ok, taisi ciet, veras vaļā cits logs, aizvert nevar kamēr nepamoci aizdedzi. Braucot lūka var atvērties pati, un pēc tam aizverties, ka viņai pašai tīk. Īsties elektronikas gļuki.
Sakumā bija baigās aizdomas ka kaut kur iet uz īso, lūkas poga piemēram vispār nedarbojās, bet lūka strādā, ka jau minēju pati, automātiskajā režimā :D vakar auto bija pie elektriķa, tas arī noteica vaina ka bloks ir beigts. Vizuāli viņš izskatās ka jauns, vienkārši ideāli, gan iekšā, gan arā. Tiklīdz viņu atslēdz, lūka sāka strādāt nevainojami (to var palaist bez bloka) logus gan nē.
Es vainoju caurumu grīdā, kuru atklāju kad n;emu arā sēdekli, pie paša bloka, gļukot sāka arī pēc pavasara pēc visiem mitrumiem, droši vien ka tika mitrums iekšā un alles kaput!
Plāns sekojošs:
1) Aizmetināt caurumu (pirksta lielumā) nezinu ka iepriekš vispār viņu nepamaniju, grīdu baigi uzmanīgi pētiju kad autiņš bija uz pacēlāja
2) Dabūt to bloku, ko tur īsti var saremontēt es nezinu, iekšā viņš izskatās ka konfekte, zvaniju vienam MB dator dievam, tas pateica ka uz 124 viņam pat shēmu nav, darbojās tikai ar jaunajiem, lūk tā.
Šorīt man it kā piesolija to bloku vienā vietā redzēsim kas tur sanāks.

Manam bija iemeties tieshi tāds pats gemorojs tajā vadības blokā, elektrikis pārlodēja kkādus relejus, tagad jau otro mēnesi nav problēmu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2008, 07:00 
Lietotāja avatārs
nu ka jau bilde (pat bez shemas) redzams, tur tik 8 releji ir! principa ja nevajag to ekstru ka logi aizveras aizsledzot mashinu, es tev varu saslegt ar parastajiem relejiem! tas tev varetu izmaksat 1.20Ls par releju nu un par manu honoraru gan vienotos! :) Bet vel jau var pameginat to pashu bloku reanimet! ja nav sadegusi kada shema, bettik relejs, tad parlodet ir 5 min darbs, bet nu neaptaustot dzive un nepabakstot ar testeri nepateikshu gan!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2008, 13:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
nu re! atradaas arii elektriķis :)
Manu vainu tieshi taa atrisinaaja, paarlodeejot relejus..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2008, 14:42 
Lietotāja avatārs
Nu... satiku, apskatiju... viss strada! :D Vismaz tad kad es skatijos nekadu problemu tur nebija!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2008, 15:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

ja ir beigts, man liekas, ka man viens priekš 4xel.logiem mētājas kkur..........

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012