Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:33

[user]264743|C180|[/user]vot tev neiet...
Valmieras ielā viņi nelabo?
Mēs tur Hondai nomainījam savējo.
Un viņi ņēma arī nenoņemtu radiatoru!
paskatījās uz mūsējo un izmeta viņu..
nomainījām pa 60 Ls kaut kur.. un radiatoru viņi sagādāja paši.. :whistle:

Vieniem zvaniju un dabūju cenu 268, otri solija uzzināt cenu vēlāk. Neviens no viņiem neņem nost manu radiatoru. Kā jau teicu-visos šrotos kur jauc meršus, radiatorus ir salauzuši. Tur trubas trauslas. Velkot vaļā uzgriežņus uz 32mm trubas vienkārši savērpjas un nost.

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:33

[user]307477|gaidzin|[/user]
Sakiet man,kur vispar atrodas ellas radiators?Neesmu piefiksejis savam.Varu meginat dabut tadu.Tikai nezinu kur vins autinam ir????

Atrodas priekšā, bamperī kreisajā pusē, pašā apakšā.

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:34

[user]261791|Doberman|[/user]
[user]264743|C180|[/user]vot tev neiet...
Valmieras ielā viņi nelabo?
Mēs tur Hondai nomainījam savējo.
Un viņi ņēma arī nenoņemtu radiatoru!
paskatījās uz mūsējo un izmeta viņu..
nomainījām pa 60 Ls kaut kur.. un radiatoru viņi sagādāja paši.. :whistle:

Vieniem zvaniju un dabūju cenu 268, otri solija uzzināt cenu vēlāk. Neviens no viņiem neņem nost manu radiatoru. Kā jau teicu-visos šrotos kur jauc meršus, radiatorus ir salauzuši. Tur trubas trauslas. Velkot vaļā uzgriežņus uz 32mm trubas vienkārši savērpjas un nost.

Kur tas ellas radiators atrodas autinam.Es varu dabut tadu....

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:48

izskatās šādi:
Attēls

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:52

Skaidrs,redzu.Bet kur vins atrodas autinam.Tas jau nav tas pats dzesesanas radiators prieksa.Uzraksti man kur vins atrodas,varu meginat nonemt.

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:56

Detaļas kods
A2015018201

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:57

[user]307477|gaidzin|[/user]Skaidrs,redzu.Bet kur vins atrodas autinam.Tas jau nav tas pats dzesesanas radiators prieksa.Uzraksti man kur vins atrodas,varu meginat nonemt.

Atrodas priekšā, bameram apkasē`jā daļā, kreisajā pusē. Noņemt var izgriežot stūri pa labi un noskrūvējot kreisā, priekšējā riteņa podkriļņiku.

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 18:59

Ja gribi meklēt viņu uz merša,kuram nav 5.pakāpju automāta vai manuālās kārbas, tad vari nemeklēt. Šāda izskata radiators ir tiem,kuriem nav 4.pakāpu automāta.

Pērku eļļas radiatoru!

15. Decembris 2007, 19:00

[user]261791|Doberman|[/user]
[user]307477|gaidzin|[/user]Skaidrs,redzu.Bet kur vins atrodas autinam.Tas jau nav tas pats dzesesanas radiators prieksa.Uzraksti man kur vins atrodas,varu meginat nonemt.

Atrodas priekšā, bameram apkasē`jā daļā, kreisajā pusē. Noņemt var izgriežot stūri pa labi un noskrūvējot kreisā, priekšējā riteņa podkriļņiku.

Tagat skaidrs,nebiju tadu piefiksejis.Nakamajas brivdienas aizlaidisu uz laukiem un varu meginat nonemt vinu.Un atvest tev.Ja vien gaidisi nedelu.Cik viegli vinu pasam nonemt???Kadas atslegas vajag tur???

Pērku eļļas radiatoru!

16. Decembris 2007, 00:28

ja skaidri zini,ka ir no 5.pakapju automāta un vesels, bez caurumiem un nelāpīts, tad var arī pagaidīt.
Noņemt varētu būt pagrūti. Neiesaku ņemt nost pie paša radiatora, bet ar visām šļaukām no motora. Tur dizgan palieli uzgriežņi.
Tēma slēgta