03. Augusts 2007, 15:09
03. Augusts 2007, 15:11
03. Augusts 2007, 15:12
03. Augusts 2007, 15:19
[user]1066|mersovod|[/user]Ko jūs tā no dīzeļiem baidāties? Tāda sajūta ka katram otrajam ahūnās problēmas bijušas. Vot ja liet pavisam sūdīgu soļarku iekšā, nekopt absolūti, tad būs arī uzreiz vai pēc laika sū&i. Arī CDI dzinēji tai pašos takšos skrien pa 700-800 k km.
03. Augusts 2007, 15:45
[user]6695|RIPS|[/user][user]1066|mersovod|[/user]Ko jūs tā no dīzeļiem baidāties? Tāda sajūta ka katram otrajam ahūnās problēmas bijušas. Vot ja liet pavisam sūdīgu soļarku iekšā, nekopt absolūti, tad būs arī uzreiz vai pēc laika sū&i. Arī CDI dzinēji tai pašos takšos skrien pa 700-800 k km.
...bet protams pat milionu var nobraukt ...skirba ir tanii ka diizeldzineejs biezhaak jaaremontee nekaa benziinieks (iipashi CDI )+diizelis ir diizelis ..vienalga vai jaunais vai vecais modelis ...viss viens - traktors!!...konkreetajaa gadiijumaa var tik vienu teikt 350 dzineejs suudiigs(jaa... protams... ir cilveeki kuri kopj un baruc un ir laimiigi,bet kopsummaa vinsh tiek biezhaak remonteets nekaa jebkursh cits ...un tas ir ruupniicas secinaajums).
03. Augusts 2007, 15:48
03. Augusts 2007, 15:50
[user]1066|mersovod|[/user][user]6695|RIPS|[/user][user]1066|mersovod|[/user]Ko jūs tā no dīzeļiem baidāties? Tāda sajūta ka katram otrajam ahūnās problēmas bijušas. Vot ja liet pavisam sūdīgu soļarku iekšā, nekopt absolūti, tad būs arī uzreiz vai pēc laika sū&i. Arī CDI dzinēji tai pašos takšos skrien pa 700-800 k km.
...bet protams pat milionu var nobraukt ...skirba ir tanii ka diizeldzineejs biezhaak jaaremontee nekaa benziinieks (iipashi CDI )+diizelis ir diizelis ..vienalga vai jaunais vai vecais modelis ...viss viens - traktors!!...konkreetajaa gadiijumaa var tik vienu teikt 350 dzineejs suudiigs(jaa... protams... ir cilveeki kuri kopj un baruc un ir laimiigi,bet kopsummaa vinsh tiek biezhaak remonteets nekaa jebkursh cits ...un tas ir ruupniicas secinaajums).
Reāli kāds ir redzējis un zina par tiem biežajiem gadījumiem, kad noklājas dīzelis? Читать не читал, но поддерживаю! Man meistars, kurš praktiski vienā personā ir domenikss(bez datoriespējām), dīzeļus zina no galvas, gan parastos, gan CDi. Ir apkalpojis taksometru firmas, kur Sprinteri, A, C, E klases, labojis CLS, AMG utt, saka ka ciss tas ir uiņa, sa%ist var jebko. Un pats brauc jau gadiem ar dīzeli.
Es par to, ka nav sū dīzelis, tikai Jedem Das Seine, kam kas vajadzīgs, var pacelt, utt. Man personīgi dīzelis patīk, nesen vizinājos ar W211 E320CDI 4 Matic, ideāli. Nākamo pirkšu W220 320 CDI facelift.
03. Augusts 2007, 15:56
03. Augusts 2007, 16:24
...zini es tagad paardodu mashiinu un katru dienu brauc cilveeki kuri apgalvo ka viniem ir meistars kursh praktiski ir DOmeniks!!...un galvenais prikols ir tas ka katram vev zinaamaa vietaa
...kaareiz cdi270 un cdi320 ir gemorojs+trokshnains !!...pats braucu, zinu!!!
...patiesiibaa man nekas pretii nav pret diizeldzineeju ...vienkarshi man, tas ir noiets etaps(un ne kaifiigaakais!!)...bet kaa jau saka ...katram savs!!
03. Augusts 2007, 17:04