Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Steidzami!!! Līdz rītdienai vajag 230E 4p. manuālo kārbu!

09. Marts 2007, 20:31

A man gribas domāt, ka pie vainas nav kārba. Kaut kas vaļā vai ķerās...
Nu nopirksi Tu aiz šīs saceltās panikas kārbu, izrādīsies, ka nav tur vaina... , ko tālāk? Ņems Tev viņu atpakaļ?
Atrodi iemeslu, un tad meklē vajadzīgo dzelzīti.
Tā darītu es, ja tie būtu mani pelmenīši... :whistle:

09. Marts 2007, 21:49

[user]387|elSprogo|[/user]
[user]209392|plashs|[/user]kēras robi...es sajūgu nomainīju a robi joprojām ķeras tik vēl trakāk...:( :x

dažreiz kārba negrib no roba ņemt ārā ... ar spēku vajag!

man vajag šitādu: 716215 (А1232602601)

Palīdziet!!!!!

Pag, esi drošs ka kārba uzreiz jāmaina? Cik sapratu pēc pers. pieredzes, tad ap kārbu kņibinoties var vienk. atregulēties tie robi, un tur vaig pa apakšu pačamdīties un noregulēt viņus atpakaļ. Zinu, ka man Domenikā šitā darija pēc kārbas remonta. Ok, apraksts ļoti vājš, jo precīzi vairs neatceros, ap ko tur īsti knibinājās, bet atceros, ka uzlika uz pacēlāja un no apakšas vienk. centās noregulēt tos robus...

kulisi noteikti reguleeja - tas ir mehaanisms starp aatrumklokji un kaarbu. un jaa - tas ir viens no iespeejamiem variantiem shajaa gadiijumaa. veel ieteiktu paskatiities, vai viss ar sajuugu ok. man ar kaut kaa neticas, ka taa peeksnji neliekas robos deelj kaarbas.

09. Marts 2007, 22:57

ufff... ja kārba ir izsitama no roba ar krakšķi tā nav regulēšanas vaina :?

09. Marts 2007, 23:53

Vienkārši pārbaudi, aizved lai cilvēki pacenšās tur paregulēt nedaudz, un ja tad pateiks, ka ņifiga, tad ņem citu kārbu. Pirkt jaunu pirms nezini kas tur galu galā šitai vainas tiešām nav gluži labākais variants...

10. Marts 2007, 12:31

98% reguleshanas vaina! 1% sachakareta kulise jeb 1% kautkas mistisks!
Ja vari pats palist apaksha, tad novieno visas tjagas nost no karbas (tik nesajauc kura bija kur!) Un paskaties pie kulises vinam ir caurumi! viena stagvokli var ielikt stieniti caur visam! (coliga nagla ka reiz!) un tad vienkarshi liec atpakal tas tjagas pie karbas! ja isti nepas pieregule! Un visa reguleshana! tik neaizmirsti pec tam izraut to naglu!

10. Marts 2007, 13:22

:x nu vispār pi... šodien aizvedu mašīnu un man pasaka tipa gaidi rindā ...... kam bija apkurinama garaža ar bedri? :whistle: ???????????????? un sestdienas svētdienas dienā labākā nodarbe sēdēt zem mašīnas? 8D

11. Marts 2007, 22:07

johaidi kāds man var pateikt 716213 kārbai kādi ir pārnesumu skaitļi :x mbclub.ru ir viss tikai pilnīgi netāds - nav piesiets part nr. so zini vai mini.....help!!!
Tēma slēgta