Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

PĒRKU - instrumentu komplektu

04. Jūlijs 2010, 21:13

Pērku lietotu tarkšķa komplektu līdz 30Ls! Neko smalku nevajag, galvenais lai ir muciņas un tarkšķis. Izskatīšu visus piedāvājumus.

PM vai Nikijs@met.lv

04. Jūlijs 2010, 22:43

man ir tāds Attēls

viņš jauns maksā 30Ls, es lietoju un staroju, man šitos ieteica pazīstams mehāniķis, teica ka esot labs cenas/kvalitātes apvienojums

pa 50 ir pavisam lielais komplekts, ar torxiem un t.t.

04. Jūlijs 2010, 22:51

Esmu Lux-Tools piekritējs! :P

04. Jūlijs 2010, 22:59

man viena tirkšķene maksā 30ls bez galviņām ...
:nu:
Labus instrumentus cilvēki nepārdod par 30ls ..a sliktus var nopirkt kaut vai tajā pašā krautā vai depo... proline nav slikts .
a ta ampro auto grosa var panemt padicot par gruto krizi:super:

05. Jūlijs 2010, 00:00

04 July 2010 23:43:44 bite747 rakstīja:
man ir tāds Attēls

viņš jauns maksā 30Ls, es lietoju un staroju, man šitos ieteica pazīstams mehāniķis, teica ka esot labs cenas/kvalitātes apvienojums

pa 50 ir pavisam lielais komplekts, ar torxiem un t.t.
Savulaik krietnus gadus atpakaļ leišos iepirku sev PROXXON komplektiņu ar nedaudz vairāk vienībām un šķīros no 30Ls, savukārt Latvijā tāds bij nopērkams pa 70Ls. Komplekts vel šodien kalpo godam.

05. Jūlijs 2010, 00:10

Sen sen uzreiz savajadzējās instrumentu komplektu. Meklēt nebija laika, naudas arī ne. Iegāju Maxima un nopirku vienreiz lietojamo instrumentu komplektu par 10 Ls. Beigās būs izrādījies, ka es ar to esmu pilnībā izjaucis 3 automašīnas... Pirmie lūza skrūvgrieži, tagad vienkārši mazliet izzaudēts un vairs neuzskatu par lietojamu. Viss cits kalpoja labi.

05. Jūlijs 2010, 00:36

05 July 2010 01:10:11 Mizx rakstīja:
Sen sen uzreiz savajadzējās instrumentu komplektu. Meklēt nebija laika, naudas arī ne. Iegāju Maxima un nopirku vienreiz lietojamo instrumentu komplektu par 10 Ls. Beigās būs izrādījies, ka es ar to esmu pilnībā izjaucis 3 automašīnas... Pirmie lūza skrūvgrieži, tagad vienkārši mazliet izzaudēts un vairs neuzskatu par lietojamu. Viss cits kalpoja labi.

Nu iespējams, ka tev ir vnk noveicies. Manējais maximas komplekts beidzās pēc pusgada ne īpaši aktīvas lietošanas. ;)

05. Jūlijs 2010, 08:50

04 July 2010 23:59:47 plashs rakstīja:
man viena tirkšķene maksā 30ls bez galviņām ...
:nu:
Labus instrumentus cilvēki nepārdod par 30ls ..a sliktus var nopirkt kaut vai tajā pašā krautā vai depo... proline nav slikts .
a ta ampro auto grosa var panemt padicot par gruto krizi:super:

Pilnīgi piekrītu, ka proline mājas apstākļiem, pat strādājot daudz, ir diezgan labs. Kvalitāti vērtēju no viedokļa, ka galviņas neizļurkājas, tirkšķis nelec pāri, ja ir kaut kas grūtāk atsdkrūvējams atslēgām var pilnībā uzticēties.
Ja lēkā ar kāju pa atslēgu skrūvēšanas laikā vai sit ar āmuru, tad jau visu var nojāt. :)

05. Jūlijs 2010, 09:49

Ja lēkā ar kāju pa atslēgu skrūvēšanas laikā vai sit ar āmuru, tad jau visu var nojāt. :)
[/quote]
Pamēģini kamasu nojāt :D man vēl nav izdevies.
Pa pēdējiem 2 gadiem nomainiju 4 tirkšķenes sākotno 6ls un beidzot ar 18 sapratu ka nu i nax...bet es viņas ar lielo trubu bieži izmantoju.

05. Jūlijs 2010, 09:50

nesen nopirku Hans tirkšķene uz 1/2 par 12 ls ;DDD jaunu :O:D:D:D Hans :super::super::super:
Tēma slēgta