Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Reduktora kronšteins w123T

06. Maijs 2010, 09:28

Varbūt kādam ir normālā stāvoklī un lieks?Manējais,baidos,ka neizjūk(tā norūsējis),un jaunam naudas nepietiek.

Esmu šobrīd reduktoru nolaidis-mainu saļņikus,būtu īstais brīdis arī šo nomainīt-pie vienām sāpēm...

Attēls
Pēdējo reizi laboja Ugis - 06. Maijs 2010, 09:34, kopā labots 1 reizi.

06. Maijs 2010, 09:59

Šito tu normālākā stāvoklī neatradīsi. kā noprotu tev vienkārši nav pa kabatai tas autoss...:hvz:
ja jau tev buksēm naudas nav
Pēdējo reizi laboja plashs - 06. Maijs 2010, 09:59, kopā labots 1 reizi.

06. Maijs 2010, 10:13

Visas citas bukses ir jaunas.Šī vēl tāda palikusi...Es jau reduktoru katru gadu nost neņemu,un Ženēvas autoizstādei ar negatavoju.

Nu...pa kabatai vai ne,-tas ir relatīvs jautājums.:D Vakar MBbusā teica,ka šis dzelzis maksā virs 70Ls,un man kā mūziķim nav stabilas ikmēneša algas.Līdz ar to reizēm ir lielāks kāposts,reizēm mazāks-atkarīgs,kāds projekts..Šobrīd-mazāks. Pagājšgad savā MB ieliku virs 700ls,ļoti daudzkas nomainīts pret jaunām daļām,bet redz-šis tas vēl palicis.

Vēl bez auto arī ir ģimene,bērni,saimniecība,ierakstu studija,kur naudu likt...viss atkarīgs no prioritātēm-un mans MB nav gluži pirmā.

Protams,es labprāt tur sabāzstu daudz vairāk naudas iekšā,bet ir, tā kā ir.Pa bišķiņam,un uz gaišo pusi iet!:super:

06. Maijs 2010, 10:18

Es arī neticu, ka šo kaut kur dabūsi īpaši citā izskatā. Pašam bijuši vairāki donori, arī ši daļa (varbūt pat kaut kur mētājas) bet nemaz necentīšos teikt, ka labāka.

06. Maijs 2010, 10:52

Es jau saprotu,ka tādu lietotu normālu dabūt būtu riktīga cūcene-bet dažreiz apstākļi visādi iegriežas!Un varbūt tieši šoreiz!:)

Visticamāk,nāksies krāt jaunam.

Vēl jautājums-vai reduktoru nolaist,lai noņemtu vāku un nomainītu kronšteinu,var arī neizvelkot no riteņiem pusasis?- tipa ,atskrūvēju 4 skrūves un var laist lejā?

06. Maijs 2010, 10:58

Ko Tu tajā reduktorā tik bieži meklē? Man W123 universālā pa 14 gadiem 1x bijis eļļu jāpamaina...

06. Maijs 2010, 10:59

06 May 2010 11:13:15 Ugis rakstīja:
Visas citas bukses ir jaunas.Šī vēl tāda palikusi...Es jau reduktoru katru gadu nost neņemu,un Ženēvas autoizstādei ar negatavoju.

Nu...pa kabatai vai ne,-tas ir relatīvs jautājums.:D Vakar MBbusā teica,ka šis dzelzis maksā virs 70Ls,un man kā mūziķim nav stabilas ikmēneša algas.Līdz ar to reizēm ir lielāks kāposts,reizēm mazāks-atkarīgs,kāds projekts..Šobrīd-mazāks. Pagājšgad savā MB ieliku virs 700ls,ļoti daudzkas nomainīts pret jaunām daļām,bet redz-šis tas vēl palicis.

Vēl bez auto arī ir ģimene,bērni,saimniecība,ierakstu studija,kur naudu likt...viss atkarīgs no prioritātēm-un mans MB nav gluži pirmā.

Protams,es labprāt tur sabāzstu daudz vairāk naudas iekšā,bet ir, tā kā ir.Pa bišķiņam,un uz gaišo pusi iet!:super:

Nu ta sāc ar smadzenju pielietošanu pareizā virzienā (nav uzbrauciens vienkārši konstatācija)
piemēram man ar naudas to ir to nav.
un stipri piedomāju ko jaunu ko lietotu labāk ņemt tāpēc pirmais punkts ir dabūt galus nevis iesperties pirmajā veikalā un pateikt ka vajag!
Šinī gadījumā zvani omei gan jau dabusi to dzelzi par aptuveni pusi no MBbusā apsolītā.
ja galīgi nekā tad varam apsmilšot tad redzēs vai dzīvs vai miris tas viss.. nemaz i nesaki ka tur viss beigts. ja kas tās bukses var arī izvirpot dažreiz.
Kustini pelēko vielu -postpadomju produktam tā kā tur vēl kaut-kam jābūt

Starp citu kā beidzās stāsts ar pusasīm un gumijām aizvilkies pie Baigā?:smokin:

06. Maijs 2010, 11:06

06 May 2010 11:52:36 Ugis rakstīja:
Es jau saprotu,ka tādu lietotu normālu dabūt būtu riktīga cūcene-bet dažreiz apstākļi visādi iegriežas!Un varbūt tieši šoreiz!:)

Visticamāk,nāksies krāt jaunam.

Vēl jautājums-vai reduktoru nolaist,lai noņemtu vāku un nomainītu kronšteinu,var arī neizvelkot no riteņiem pusasis?- tipa ,atskrūvēju 4 skrūves un var laist lejā?

Izlasi manuali tev iedot w123?
visu jāarda ārā. :alko:

06. Maijs 2010, 11:16

06 May 2010 11:58:51 Mizx rakstīja:
Ko Tu tajā reduktorā tik bieži meklē? Man W123 universālā pa 14 gadiem 1x bijis eļļu jāpamaina...

Nav jau tā ka bieži...šobrīd mainu saļņikus,pusasīm jaunas gumijas,viss izjaukts,nolaists-domāju-pie viena arī kronšteinu varetu nomainīt.Bet gan jau vēl pāris gadiņu vecais-dzimtais izvilks-ienāks kāposts,tad pie Omes.Vienīgi atkal tad viss jāārda ārā...

Pie Baigā vakar biju,-teica,šodien būs gatavs!:super:

123 manuālis man ir,pat 2 gab.Citādi pats daudzkam neķertos klāt!:shura:

06. Maijs 2010, 11:19

06 May 2010 10:59:19 plashs rakstīja:
Šito tu normālākā stāvoklī neatradīsi. kā noprotu tev vienkārši nav pa kabatai tas autoss...:hvz:
ja jau tev buksēm naudas nav

A kam tagad grūti!:shura:
Tēma slēgta