Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 16:33

Kādam šitāds te nevar būt nekur šķūnītī? manejais saka ka ir beigts

Attēls

P.S. Cik viņam ir reāla cena, visur kur esmu zvanījs, viņa nav bet cenu zin visi, un katrs sauc dažādu :blink:
Liels paldies!
Pēdējo reizi laboja bite747 - 13. Janvāris 2012, 22:00, kopā labots 1 reizi.

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 16:34

Aizmirsu pieminēt ka tas ir no W124 92.gada
Personīgi man ir 2x elektriskie logi un lūka. varbūt šitādi ir ari cietiem variantiem, es nezinu.

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 18:36

Kaa izpauzas tas ka vinsh ir beigts ? :scratchchin:

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 19:18

kas tas par bloku? saucamais kompis? :whistle:

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 20:46

[user]1447|MBex300|[/user]kas tas par bloku? saucamais kompis? :whistle:

Es saprotu ka tas ir tas kas blakussedetajam zem kajam .. :ninja:

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 20:48

nu skaidrs, es domāju ka no motora - tādu vel vbarētu piedāvāt. šitais vispār arī liekas kādreiz pagrabā redzēts :scratchchin:

Steidzami! Pērk bloku!

09. Maijs 2008, 21:32

Var būt, ka kāds labs elektrikis var reanimēt. ;)

Steidzami! Pērk bloku!

10. Maijs 2008, 00:17

A kas teica ka beigts? un ka tieshi tas izpauzas?

Steidzami! Pērk bloku!

10. Maijs 2008, 01:06

Vienreiz jau forumā prasiju šo jautājumu par simptomiem :)
tātad tā, tas bloks atrodās zem aizmugurējā sēdēkļa vadītāj pusē, atbildīgs viņš ir par elektro logiem un lūku!
Simptomi ka viņš ir beigts ir sekojošie: atver vadītāja logu, viss ok, taisi ciet, veras vaļā cits logs, aizvert nevar kamēr nepamoci aizdedzi. Braucot lūka var atvērties pati, un pēc tam aizverties, ka viņai pašai tīk. Īsties elektronikas gļuki.
Sakumā bija baigās aizdomas ka kaut kur iet uz īso, lūkas poga piemēram vispār nedarbojās, bet lūka strādā, ka jau minēju pati, automātiskajā režimā :D vakar auto bija pie elektriķa, tas arī noteica vaina ka bloks ir beigts. Vizuāli viņš izskatās ka jauns, vienkārši ideāli, gan iekšā, gan arā. Tiklīdz viņu atslēdz, lūka sāka strādāt nevainojami (to var palaist bez bloka) logus gan nē.
Es vainoju caurumu grīdā, kuru atklāju kad n;emu arā sēdekli, pie paša bloka, gļukot sāka arī pēc pavasara pēc visiem mitrumiem, droši vien ka tika mitrums iekšā un alles kaput!
Plāns sekojošs:
1) Aizmetināt caurumu (pirksta lielumā) nezinu ka iepriekš vispār viņu nepamaniju, grīdu baigi uzmanīgi pētiju kad autiņš bija uz pacēlāja
2) Dabūt to bloku, ko tur īsti var saremontēt es nezinu, iekšā viņš izskatās ka konfekte, zvaniju vienam MB dator dievam, tas pateica ka uz 124 viņam pat shēmu nav, darbojās tikai ar jaunajiem, lūk tā.
Šorīt man it kā piesolija to bloku vienā vietā redzēsim kas tur sanāks.

Steidzami! Pērk bloku!

10. Maijs 2008, 01:19

Ja kādu interesē, tad ta tas nezvērs izskatās iekšpusē.... ka jauns...
Attēls
Tēma slēgta