Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Куплю коврики на 202 кузов, тканевые, черного цвета

25. Marts 2010, 23:37

Jau apskatījos tajā cartex un piedāvājums ne tuvu nav līdzīgs oriģinālo paklāju sortimentam. Piedevām, daļai modeļu paklāji atšķiras atkarībā no kārbas veida. Kāpēc — sapratis neesmu, laikam vajadzētu nolikt 2 blakus un izpētīt, bet fakts. Šiet visi vienā maisā, tātad ideāla saderība ar grīdu ir neiespējama. Tā vienkārši var būt laba.

25. Marts 2010, 23:39

25 March 2010 23:23:32 intars rakstīja:
sitie ir biezie un gumijnieki bij par ar visam risublodas markas un modela izlejumiem,sie parstavji savus produktus tirgo ari auto salonos,danu vai kaut kads tur uznemums,suj ari uz vietas var ari tadus pameginat

Nu kā Ome man paziņoja, ka krāsu ziņā oriģinālo iegāde ir ierobežota, tad jau noteikti var domāt par alternatīvu risinājumu,bet kā Ome teica - vai ir vērts upurēt salona autentiskumu, ja jau ir iespēja iegādāties oriģinālos? Tāds ir jautājums...

25. Marts 2010, 23:42

Kas attiecas uz gumijas kovrikiem - ziemā tie ir super un visu cieņu viņiem, bet vasarā man personīgi prasās auduma paklājiņi. Ir taču forši, kad paklājiņi stāv taisni, tie ir tīri un nav saburzījušies. Tev iekāpj ciemiņi un viņiem bail kājas likt uz grīdas - super!

25. Marts 2010, 23:47

Es arī esmu ieinteresēts nopirkt oriģinālos, bet viss atkarīgs no naudas summas, tāpēc un pieļauju izskatīt lietotu paklājiņu variantus. Pašlaik uz grīdas ir arī oriģinālie, bet priekšējo paklājiņu stāvoklis ir jau diezgan slikts. Grībetos uz vasaras pusi kaut-kā atsvaidzināt salonu :)

26. Marts 2010, 06:45

Veikalā ALFA, kur ir auto preču veikals, var pasūtīt, lai izgatavo kovrikus pēc parauga - kvalitāte laba un kovriku struktūra/izskats toč` kā oriģinālajiem!
Lietotājs RG sev pasūtīja priekš C140 visus 4 gb, laikam 24 Ls bija!

26. Marts 2010, 09:13

Jā! Bija tā. Tepiķi ļoti labā kvalitātē, bet nav nekādu stiprinājumu. Ne knopkas, ne ļipučkas.

26. Marts 2010, 09:23

Es atcerējos, ka arī pats taču dabūju auto ar šādiem pie mums taisītiem tepiķiem. Pāris gadu laikā saules ietekmē krietni mainīja krāsu — nav taisīti no UV starojuma izturīgiem materiāliem. Spilgti sarkani kļuva tumši lillā. Joprojām stāv nolikti stūrī, var redzēt, kādi bijuši un kādi kļuvuši. Lai veicas!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 26. Marts 2010, 09:24, kopā labots 1 reizi.

26. Marts 2010, 10:04

Interesē priekšējie auduma paklājiņi priekš W 124. kāds var ko piedāvāt, kādas cenas ir oriģinālajiem?

26. Marts 2010, 10:06

Ir iespējams pasūtīt vai nu vadītāja paklājuņu vai visu komplektu. Oriģinālie maksā ap Ls 23/45.

Iespējams pasūtīt. Cena ir par ne velūra - tie ir vairākas reizes dārgāki.
Pēdējo reizi laboja Ome - 26. Marts 2010, 10:07, kopā labots 1 reizi.

26. Marts 2010, 10:09

ja pareizi sapratu - komplekts - 45 Ls?
Tēma slēgta