Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Privatizācijas sertifikātus.

12. Augusts 2009, 17:29

Vai kādam nav palikuši privatizācijas sertifikāti, kurus varētu man piedāvāt iegādāties. Ir nepieciešami 50gb.(varu izskatīt arī iespēju pirkt pa daļām). Varu pidāvāt cenu, kas ir lielāka par HIPO un Krājbankas iepirkuma cenu, kā arī segt bankas komisiju(pārdodot bankai komisija jāmaksā pārdevējam) ja piedāvāti tiks man nepieciešamie 50 gb. Ja pa daļām jāpērk, tad bankas komisija uz pusēm. Gaidu piedāvājumus uz PM. Steidzami.

12. Augusts 2009, 17:47

nereāli bik no privātajiem, maz kam ir vairs- tikko gāju tam cauri.

pasūtīju bankai, bija jāgaida 2 nedēļas, pie reizes patirgojāmies par cenu un viss notikās.

12. Augusts 2009, 21:14

12 August 2009 18:47:56 SZ rakstīja:
nereāli bik no privātajiem, maz kam ir vairs- tikko gāju tam cauri.

pasūtīju bankai, bija jāgaida 2 nedēļas, pie reizes patirgojāmies par cenu un viss notikās.
Tā gaidīšana varētu būt viens viens no iemesliem kapēc meklēju no privātiem. Maz palikuši privātās rokās nenoliedzami, jo cik man patreiz ir piedāvāts, savus 50gb. varu nokomplektēt tikai no trim cilvēkiem, tāpēc cenšos atrast, lai maksimāli no diviem sanāktu.

13. Augusts 2009, 12:27

man varetu but kadie 18, bet janovofme tos mantojums, tur laikam parak daudz formalitates.

par kadu summu butu runa? un cik tiesham tie tev vajadzigi?

13. Augusts 2009, 12:28

tiko izlasiju tavu pedejo zinju, laikam manejais garam :)

bet, vispar, cik tagad tie sertifikati parastie maksa?

13. Augusts 2009, 15:47

Ui- mantojuma noformēšana manuprāt ļoti gara epopeja un kad būsi nokārtojis sertifikātus vairs nebūs kur likt. Patlaban bankas iepērk pa 12Ls, bet pārdoti tiek pa 15,5-16Ls gabalā.
Tēma slēgta