Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
20. Augusts 2008, 16:52
Šeit gadījumā nav īpašnieks tādam lillā c123, kurš gadiem ilgi ir redzams uz Brīvības ielas, mazu gabaliņu aiz Struktoru ielas (Opel centra) Juglas virzienā. Pirms dažiem gadiem izskatījās vnk super, pēdējā laikā tāds nolaidies jau, rūsēt sācis, un nesen redzēju iedzītu pagalmā, man liekas bez numuriem.
Varbūt kāds zin kam viņš ir? :whistle:
20. Augusts 2008, 16:54
Es to lillā (nedomāju, ka Rīgā ir divi tādi) esmu daudz redzējis pēdējos 2 gadus Mūkusalas Biznesa centra teritorijā, tur gan viņa atrašanās vieta regulāri mainījās, tātad tika braukts ar viņu.
Vispār derētu savest kārtībā reģistrus par Rīgas C123.
Man ir tāds niķis - ieraugu uz ielas C123, nobildēju.
Pagaidām tikai vienu sudrabotu esmu nobildējis, Tavējo vakar kaut kā neiedomājos
20. Augusts 2008, 17:01
Kādā stāvoklī tas lillā bija? Es viņu nekad neesmu redzējis braucošu. Vienmēr stāv vienā vai otrā ielas pusē tur uz Brīvības ielas. Diski man liekas arī bija labi viņam.
Man cilvēki saka ka Rīgā esot vel viens zils c123, un pa gabalu domājot ka es (varbūt tas no SS?). Pats neesmu manījis, bet dīvaini katrā gadījumā (it kā krāsu pietrūktu
.gif)
)
Vienu pelēku arī esmu redzējis vienu reizi, nezinu vai viņš rīdzinieks vispār.
22. Augusts 2008, 12:41
Šodien ir ielikts CE280 pa 700 Ls. Zils ar baltu jumu.
Cik dzīvē esmu redzējis, liekas labs. Cena šim atbilstoša. Ir vērts pievērst uzmanību!
22. Augusts 2008, 12:42
[user]1447|MBex300|Offtopic[/user]Šeit gadījumā nav īpašnieks tādam lillā c123, kurš gadiem ilgi ir redzams uz Brīvības ielas
jūzeris Sirmais.
22. Augusts 2008, 12:47
Thanx!
Reģistrs pilnveidojas
29. Augusts 2008, 01:17
[user]535536|opius|W123[/user]Labprāt iegādātos W123 MB coupe
.gif)
nu kā, esi atradis kaut ko? :whistle:
13. Septembris 2008, 17:47
to iepriekšminēto lillā, sorīt redzēju tai brīvībsielas sētā, iedzītu dziļāk, priekšā jau nokrauta kaukāda apklāta čupa... skumjš mersītis izskatījās... varētu kāds painteresēties un izglābt šo no finiša zem ābeles...