Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
25. Jūnijs 2007, 09:58
Ir vēlme iegādāties S500(/CL500) kupeju apm. 93`-94` vai BMW 740 94`-96`! Mersi itkā esmu iepazinis, zinu, ka auto stabils, ērts, remonts ne īpaši dārgs, turklāt plīst pavisam reti un nelabprāt, bet par BMW zināms tiks tas, ka ērts un visnotaļ dinamisks konkrēti šis modelis varētu būt. Kā ar remontu, degvielas patēriņu u.c., varbūt ir dzirdētas kādas atsauksmes, kā par vienu tā arī par otru, vai vnk Jūsu pārdomas, pieredze...
25. Jūnijs 2007, 10:10
AR tādu mb nav sanācisd saskarties, bet zināms ka BMW ritošā ir tāda kas nu bieži prasās uz servisu! Nupat paziņa pārlasīja piekari un nomainījaamīšu bilance 900ls! Amīši sastādija 400ls. vispār man ar tāds bmw patīk, bet laikam ka man tāds nebūs lielo izmaksu dēļ!
25. Jūnijs 2007, 10:11
BMW patīk remonti + daudz sīkumus nevarēsi sataisīt pats. Degvielas patēriņš -- par konkrēto modeli savulaik viens sarēķināja, ka izmaksas pa pilsētu esot vienādas kā braukšanai ar taksi. Korķos ļoti garšo degviela. Ne velti viņš to auto pats nelietoja, bet tikai izīrēja pasākumiem. Man šķiet, ka tas BMW ir jau vecs un nobraukts, tādus tak pakaļ met, tur pāris mēnešos degvielā nobrauksi visu viņa atlikušo vērtību. MB būs dārgāks pērkot, bet lētāks uzturēšanā.
25. Jūnijs 2007, 10:14
BMW priekšējā piekare. tās 4 mega sviras :! Ja nobeidzas, tad ir P. Un runā, ka nobeigties mēdz pa mūsu ceļiem.
Parasti vairāk elektronisku brīnumu nekā MB,
BMW ir lētāka pirkšanas cena, bet vai uzturēšana...
25. Jūnijs 2007, 11:32
Ja pārsvarā ir braukšana vienam, es ņemtu CL500 (kupeju) - vismaz tīri emocionāli tā izcelsies vairāk un varētu būt arī ērtāka. 740 būs viens no, no malas pa lielam maz kas pateiks, vai tas ir 740 vai 725.
Vienīgi man šķiet, ka ir jēga meklēt nevis pirmo gadu modeļus, bet vēlākus - pēc idejas būs labāks aprīkojums, gan arī izlabotas visas bērnu kaites, pārējais atkarīgs no katra auto individuāli.