Switch to full style
Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Pērk E270 vai E320 W211

14. Marts 2011, 22:57

Interesē minētie W211 modeļi. Kādi ir plusi un mīnusi modeļiem kā tādiem un kurš no šiem ieteicamākais? Varbūt kādam ir šeit ko piedāvāt? Budžets līdz 12 000 Eur.

Pērk E270 vai E320 W211

27. Marts 2011, 00:01

Man ir e270cdi 2002/3g jau pusotru gadu.. ja maita iepriksejais saimnieks nebutu gazis ieksa kreiso saljarku.. nebutu abi suknji , 5 sprauslas jamaina un baka jamazga. lai gan zinu vel vienu kas ar normalu degvielu sprauslas sacakarejis. Ta ka ja perc skaties uzmanigi vai nav liets autina kreisais dizelis, remonts izmaksaja ap 1500ls. bet nu sistema tagad ka jauna .. Ps pa so laiku ari generatora remonts bija veikts.. ari nav lets ap 150ls maksa sitadiem.. stures pirksts un aizmugurejie sarniri (35ls)mainiti..bukse viena ( .. bet tagad reali izgaju skati menesi atpakal bez nevienas piezimes.. viss kaa jaunam auto.. paterins man 6.-8litri , kaa brauksi.. reali man videjais parasti ir mazliet zem 7.. Pirms tam bija w210.. tas sausmigi ruseja.. shim pfu pfu nekur nekas nav.. laikam ta taisniba, ka pec 2002g saka savadak apstradat virsbuves.. Auto erts, stabils, dinamisks turklat ekanomisks.. Reali tava cena var kko nopirkt jedzigu, jo es perkot izbraukaju apskatiju ntos w211.. loti smuki bildes bet uz vietas izskatas ka nez kas taj salona butu darits.. principa laba stavokli tev neviens normals saimnieks zem 11 negribes attdot w211 ta ir normala cena par auto kartiba, ja cena zemaka tad jaskatas noteikti bus kadi defekti vai driz gaidams remonts.. FIN
Tēma slēgta