Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
05. Oktobris 2010, 12:58
ja kādam no nošķiltas mašīnas nāk ārā pelēkais panelis w202
šāda tipa
http://i.ebayimg.com/24/!!s5D07w!m0~$(KGrHqIOKigEyVk!5E)gBMnjWH6UZQ~~_19.JPG
3 pogas augšā, rullīši, divi logu pacēlāji..
par saprātīgu cenu varētu iegādāties!
uz pz
05. Oktobris 2010, 13:10
Panelis ir atsevišķi no tiem "rullīšiem" — ko tad Tev īsti vajag? Jo paneļi visi ir savstarpēji aizvietojami, tikai atšķiras, kur pasažierim gadās versijas bez airbag.
05. Oktobris 2010, 17:16
es runāju par PELĒKO daļu, versijai kam ir rullīši, nevis klimats.. man liekās, ka tik neskaidri es neizsteicos.
05. Oktobris 2010, 17:39
Nesapratu, kas par pelēko daļu. Ir vēl šis tas palicis no dažiem izjauktiem W202, bet tik un tā laikam ne mazākās nojausmas, kas tur ir "pelēka daļa".
05. Oktobris 2010, 18:45
05 October 2010 18:39:19 Mizx rakstīja:
Nesapratu, kas par pelēko daļu. Ir vēl šis tas palicis no dažiem izjauktiem W202, bet tik un tā laikam ne mazākās nojausmas, kas tur ir "pelēka daļa".
tagad es sapratu

kaut kā neparizā bilde bija iekopējusies.. nu šajā bildē ir koks.. arī manā auto ir koks, bet es gribētu to tipa karbona imitāciju vai vienkārši pelēko.
Pēdējo reizi laboja
ralfijs - 05. Oktobris 2010, 18:46, kopā labots 1 reizi.
05. Oktobris 2010, 18:58
Skaidrs. Man ir, bet tikai automātiskajam klimatam (ar ekrānu). Un tas jau vesels elementu kopums, nezinu, cik daudzi gatavi tirgot atsevišķi. Tur ietilplst augšā viduskonsoles daļa, apakšā ap ātrumpārslēgu, tad elements uz rokas balsta, pelnutrauka vāciņš, josla gar vējstiklu, 4x joslas uz durvju apšuvumiem iekšpusē un 4x joslas uz durvīm starp logiem. Principā tas viss ir viens komplekts.
05. Oktobris 2010, 19:24
jā jā, to es saprotu, man vajadzētu ap magnetolu, ap miskasti, ap kloķi un tas kastītei pie rokas balsta.
nu zin kā, ja nu kādam kkas aizķēries no nošķiltas mašīnas, vai kāds kuram koks patīk labāk, var arī maiņu uztaisīt.
05. Oktobris 2010, 19:28
Man ir, bet pilnajam klimatam (kantains atvērums), attiecīgi arī pogu caurumu skaits bija paliels — ESP, avārijas gaismas, durvju bloķēšana, 2x beņķu apsildes, 4x el logi, spoguļi, spoguļu pielocīšana. Tas laikam viss.
05. Oktobris 2010, 19:29
Zinu viens puisis w124 visus kokus pats aplimeja ar tipa karbona plevi,ari izeja ja baigi patik.
05. Oktobris 2010, 19:49
ā, toč, varētu būt labs variants, starp citu! paldies par ideju..
vienīgi viņa baigi netaukojās, nu kā jau plēve..