10. Septembris 2010, 21:54
10 September 2010 22:45:20 Vecais rakstīja:
Rīt salidojumā būs Virginijus Klanauskas ar sarkanu W124 Qp. Uzprasi viņam.. dodu 90% ka tev izlīdzēs
.gif)
Paldies par norādi!
Rīt gan nebūšu darba dēļ, esmu diezgan tālu
.gif)
Un vispār, laikam pēdējais laiks iegādāties QP, lai nebūtu kauns tādos pasākumos piedalīties!
Manam spidometram tur nepalīdzēs ne taisnas, ne trīsstūrainas rokas.
Es sliecos domāt, ka mans auto kaut kad iepriekšējā dzīvē būs bijis slīkonis. Pārāk netipiski W140 ir tik biežie hemoroīdi elektronikā.
Tagadējais spidometrs izskatās kā jauns un parasti strādā. Bet ir dienas (neatkarīgi no t0 un mitruma), kad pēkšņi nestrāda tas, tad tas. Piem., vienu dienu neiet km/h rādītājs. Var sist pat ar kulaku, nekā.
Atkal sāk strādāt tikai pēc aizdedzes restarta.
Tāpat arī pēkšņi neiet atpakaļ rpm bultiņa, vai mirgo ESP trīsstūrītis. Vai arī - braucot virs 100 km/h un nometot ātrumu, bultiņa neiet atpakaļ vai līdz galam.
Spidometru esmu pats vairākas reizes jaucis un tīrījis (kādreiz nodarbojos ar elektroniku, tā man nav sveša sfēra) - bet tāda līmeņa aparātā tur tāpat neko nevar salabot, ja reiz mitrums ir nokļuvis pie kādas no n-to mikreņu kājiņām, kaut kur vav kontakta vai kaut kur aizlūzusi plate starp 3-5 līmeņu celiņiem...
Tur patiešām nav vērts vairs nervus/laiku/naudu tērēt, labāk ir nomainīt visu un miers.
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 10. Septembris 2010, 21:56, kopā labots 1 reizi.