Switch to full style
Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 14:53

STEIDZAMI gribu iegādāties hromētos numura palikņus. :! Nevis plasmasa, ar hromu priekšā :D

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 14:55

1) Tie nav tā kā plastmasas rāmīši un ir tikai no aizmugures. Tajos nevar neko iestiprināt bez pieskrūvēšanas. Man ir. Visi pārējie ir plastmasa.

2) eBay tādus gandrīz visu laiku piedāvā. Ap 40 Eur, ja nemaldos.

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 14:55

jau ilgu laiku staigāju pa veikaliem - meklēju plastmasas paliktņus ar Mercedes-Benz uzrakstu uz pelēka fona bez nekāda hroma. pašas tādi ir - bet aplauzti.

visi saka, ka nav, bet visādi BMW utt. ir :cry:

kāds tirgo?

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:01

[user]379|Mizx|[/user]1) Tie nav tā kā plastmasas rāmīši un ir tikai no aizmugures. Tajos nevar neko iestiprināt bez pieskrūvēšanas. Man ir. Visi pārējie ir plastmasa.

2) eBay tādus gandrīz visu laiku piedāvā. Ap 40 Eur, ja nemaldos.

jā viņš sanāk paliek aiz numura ;) un maliņas tik rēgojas ārā, cik gribi, ja pārdot. Vai varbūt pa velti atdot. :D

nav laika pasūtīt ebay, principā vajag šajās brīvdienās. 1 man pašam bij, bet tagad nevaru atrast. :(

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:04

izgriez pats no duralumīnija loksnes vai vēl labāk anodēta alumīnija loksnes!

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:05

[user]637773|Bpa4|[/user]izgriez pats no duralumīnija loksnes vai vēl labāk anodēta alumīnija loksnes!

darīt man nav ko :D

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:08

nu ja darīt nav ko, izdari tā kā teicu!

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:20

Nē, Bra4, pavisam nesaprati, kādi tie paliktņi. Tur bez presformas ir ko nočakarēties un bez labiem rezultātiem, tā nav tikai plāksnīte aiz numura zīmes.

Nē, savus nepārdodu, visu laiku ceru, ka pats dabūšu vēl vienu komplektu, kaut lietotu, bet tie ne mazāk kā 30 Eur... Kotējas tā mantiņa. Nu, par 30 Eur es arī varētu pārdot... Tūlīt...

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:22

es Rumbulā redzēju kaut ko līdzīgu par Ls 5 gabalā...

Hromētie numura palikņi.

11. Februāris 2009, 15:22

[user]379|Mizx|[/user]Nē, Bra4, pavisam nesaprati, kādi tie paliktņi. Tur bez presformas ir ko nočakarēties un bez labiem rezultātiem, tā nav tikai plāksnīte aiz numura zīmes.

Nē, savus nepārdodu, visu laiku ceru, ka pats dabūšu vēl vienu komplektu, kaut lietotu, bet tie ne mazāk kā 30 Eur... Kotējas tā mantiņa. Nu, par 30 Eur es arī varētu pārdot... Tūlīt...

ja pakasītu pakausi, gan jau ko sadarītu arī bez presformas. nu bet čakars liels. :D
Tēma slēgta