Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
15. Oktobris 2008, 16:37
vaditaja pusei vajag. Shodien dazhu apskatiju(zila krasaa,kursh mekleja),bet nedereeja stiklinja stiprinaajumi :? . tiem ko skatijos stiprinas ar drats/atsperes palidzibu,bet man uz klipshiem. Izradas vainu pa gadiem dazhadi,vai ari man kautkadi netaadi. Skaidribai reku bildes

16. Oktobris 2008, 18:37
up
16. Oktobris 2008, 19:26
Pilnīgi jauns maksā 40 Ls, jāprecizē tikai tās atšķirības. Lietotu meklēt būs grūti — pats tūlīt pasūtīšu labās puses spoguļa stikliņu, jo tajā kaut kas sagāja uz īso un stikliņš sit ārā drošinātājus. Tā kā lietoti būs liela laimes spēle. Vēl jau deficīts arī tāpēc, ka tos zog.
16. Oktobris 2008, 21:17
Visu kas sit ara var salobot,vai aizstat,taa prieksh manis nav problema. 40 Pa stiklinju. 8D Bikernieku galaa prasa 45 pa visu spoguli ar garantiju. Bet ja tev vajag,tad zvani kristinei,tur tochna ir,jo pats redzeju un var sarunaat pa 10nieku stiklinju,bet man nedereeja :cry:
16. Oktobris 2008, 21:26
Man tam stikliņam apsildē īsais, nosvilināja arī vadu un viss auto palika avārijas režīmā. Tagad atslēgta spoguļu apsilde un regulēšana, spoguļi tikai virsbūvei pielokās. Diemžēl nav pieejams tas stikliņš piemērīšanai, tā kā uz šrotu braukt īsti nav jēgas, vienīgais drošais variants ir jauns.
16. Oktobris 2008, 21:27
40 Ls nav nekas, jaunie spoguļu stikliņi maksā simtos.
16. Oktobris 2008, 21:32
simtus lai maksa fanati

. Man auto nav lai ar pim... meeriitos,bet barauktu.