Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
27. Decembris 2007, 07:48
Vakar izdevās nokaut automātisko kārbu CE220 1993 gada... :cry: Piesakās, j akāds var līdzēt....Cik tā varētu maksāt, lietota labā stāvoklī....?
27. Decembris 2007, 07:49
Automāts četru pakāpju...
27. Decembris 2007, 09:11
kā nokāvi?kādēļ domā,ka nokāvi?
27. Decembris 2007, 09:39
Pašam gan man neticas ka kārbā, bet pēc paviršas acu uzmešanas tā pateica servisā vakar vēlu vakarā....precīzāka diagnoze būs šodien....Vārdu sakot sanāca tā, ka "nedaudz" uzgāzēju ar automašīnu kad tā bija uz ledus un tajā brīdī, kad a/m sanesa un tā izspolēja, riteņiem pēkšņi saskaroties ar sausu asfaltu bija pēkšņa slodzes maiņa un aizmugurē kaut kas skaļi noklaudzēja un sāka grabēt....Kārba it kā robos liekas un brauc, bet ir skaļa graboņa mašīnas apakšā...Es gan ceru, ka nokauts reduktors, vai kaut kas ar pakaļējo tiltu...varbūt pusasis vai kardāns...negribas tomēr problēmas ar kārbu vēl jo vairāk zinot, ka kārba man bija lieliskā kārtībā, gadu atpakaļ pārbaudīta un atzīta par esam ideālā stāvoklī....A/M neitrālajā aizvilka līdz servisam.... :? Tā iet, ka ālējas....
27. Decembris 2007, 09:40
uzzinasi kas ir beigts tad zvani, ir gan karba no 220 gan reduktors gan pusasis vai PM dod zinju
27. Decembris 2007, 09:45
nu man jau arī nešķiet,ka kārba. :whistle:
gan jau kau tka spakaļējā tiltā. Moš pusasi aprāva?
27. Decembris 2007, 09:48
Varen smieklīgi.....

Patiesībā jau pašam ar nedaudz nāk smiekli...Baigais gonščiks.... :whistle:
27. Decembris 2007, 09:52
savādi gan. Man pēc šādas atrakcijas katalizātors sabira un aizdambēja vienu no trubām ciet. Gāzes negāja ārā un motoram jauda pazuda. Domāju,ka arī kārbai čau, motoram čau un vispār ir čau

Servisos to pašu teica. Beigās viens večuks roku pielika pie izpūtēja un konstatēja,ka nav spiediena

a viss sākās ta ar spolēšanu
27. Decembris 2007, 09:54
Katalizators man jau izņemts.... :whistle:
27. Decembris 2007, 09:55
[user]214801|Karluha|[/user]Katalizators man jau izņemts.... :whistle:
es tik tā...lai nesatraucies.risinājums būs vienkāršs.
moš tik piekaramais gultnis sabiris.
uz priekšu gāja mašīna?