Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
23. Novembris 2007, 14:52
Veelos nopirkt parastos aizmugurējos amortizatorus E320 C , 94.gads Varbūt kādam ir ko piedāvāt, it kā varētu pasūtīt, bet nezinu kādus ( ka nesanāk par īsu vai par garu) , lūdzu padalieties informācijā. WIN kods : WDB1240521C075373
Ja kas: PM
Paldies.
23. Novembris 2007, 16:24
Shodien itka atradu jaunus Kayaba gaazes amiishus speciaali E320 C, bet ne es, ne pārdeveejs nezinaaja pateikt vai derees, jo it kaa hidrauliskajiem un sporta piekarei esot paredzeeti citi; tas it kaa skaidrs jo hidrauliskajiem -hidrauliskie, sporta - sporta. Bet, man pēc WIN koda uzraadaas gan sporta, gan ši hidrauliskā piekare.......
Jautaajums vai to hidraulisko vietaa meeginaat iebaazt tos parastos, vai jaameklee specilāli aizvietojamie hidrauliskajiem. It kā negribas pirkt, lai pēc tam noliktu sekcijā, jo atpakaļ principā nepieņem.
Koroč, man kā dundukam nesaprast........ :whistle:
23. Novembris 2007, 16:26
Hidraulisko vietā neko citu bez pārbūves neieliksi. Tur vajag citas atsperes kā minimums. Stiprinājumi utt., bet precīzākai atbildei vajag kādu spečuku. Atsperu nomaiņu gan garantēju!
23. Novembris 2007, 16:32
23. Novembris 2007, 17:06
[user]379|Mizx|[/user]Hidraulisko vietā neko citu bez pārbūves neieliksi. Tur vajag citas atsperes kā minimums. Stiprinājumi utt., bet precīzākai atbildei vajag kādu spečuku. Atsperu nomaiņu gan garantēju!
Tikko noskaidroju, der arii parastie, bet atsperes gan vajag cietākas t.s. "cargo",var likt no pikapa vai kādas citas, respektīvi, tik jāzin diametrs.