Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
04. Maijs 2007, 22:32
Vajag W123 elektrisko antenu - precīzāk to pašu teleskopisko daļu ar striķīti. M... nolauza kamer es gaju iepirkties :arge:
04. Maijs 2007, 22:36
Sen pie mums nevienu dzīvu el. antenu W123 neesmu redzējis. Man tā pati problēma + motoriņš vairs griež tikai vienā virzienā, tāpēc domāju par visas nomaiņu. Lai veicas!
04. Maijs 2007, 23:29
Manējā arī atvienota. Īsti jau labi nav, ka visu laiku atrodas izstieptā stāvoklī - bail, ka kādam nagi var sākt "niezēt".
05. Maijs 2007, 09:18
Es savam w201 ar meklēju el antenu! A to riebjas ka neko nevar uztvert! Bet gadījumā nav tā ka antena pati iebrauc kad izslēdz motoru?????>?????
05. Maijs 2007, 18:32
[user]188304|becker|[/user]Es savam w201 ar meklēju el antenu! A to riebjas ka neko nevar uztvert! Bet gadījumā nav tā ka antena pati iebrauc kad izslēdz motoru?????>?????
jā - el. antena ievelk mastu, kad uz tās vadības klemmes nepienāk "+". Bet pašas antenas motora barošanai jābūt pastāvīgai vai nu vismaz no aizdedzes pirmā stāvokļa. Rezultātā, tiklīdz tu ieslēdz radio, tās antenas vadības "+" liek mastam izbraukt, izslēdzot radio - "+" izbeidzas, antena iebrauc
05. Maijs 2007, 20:26
a visiem w123 taads briinums bija komplektaacijaa, vai tikai daargajiem modeljiem? esmu dziivee redzeejis daudzus w123, bet nevienam neko taadu neesmu redzeejis.
05. Maijs 2007, 22:16
[user]214137|RTXs|[/user]a visiem w123 taads briinums bija komplektaacijaa, vai tikai daargajiem modeljiem? esmu dziivee redzeejis daudzus w123, bet nevienam neko taadu neesmu redzeejis.
Tā bija ekstra. Varbūt ne tik daudz dārgajiem modeļiem vispār, bet drīzāk komplektā dārgākai audiosistēmai. Antenas tomēr, šķiet, tika liktas visiem, pat tiem, kas no rūpnīcas nāca bez maģa un ar tikai 2 priekšējām (mono, ne stereo) tumbiņām (tām jābūt visiem).