Switch to full style
Vēlies iegādāties auto vai rezerves daļas?
Tēma slēgta

W123 vissu kopā var bez dzinēja, salona, un visa pārēja bet ar Dočiem!

18. Jūlijs 2006, 13:31

Vajag normālu virsbūvi ideāli ja zilā krāsā ... vissss pārējais var būt nokauts! Un doči jābūt kārtībā ...

būtu labi ja kāds man pateiktu kādu šrotu kur šitos w123 var dabūt vēl veselus :cry:
Haris kas vēl?

18. Jūlijs 2006, 14:24

Kas tieši Tevi interesē?

18. Jūlijs 2006, 14:41

Man ir mersis labs bet bez varjantiem iziet TA (sodi karājas) ... so vajag virsbūvi!

Nu jūs jau te nodarbojaties ar visādu mašīnu pārlikšanu moš kāds ir paņēmis piemēram standarta sedanu ar 2.8 un ielicis savā C123 jo tai motors noklājies ....a virsbūve ta vajadzīga nav es lieku savu dzini un ko vēl vajag un braucu tālāk :D abi laimīgi ...tas kā piemērs .... ir kādam kādi varianti?

vai no šrota kādu ar noklājušos dzini piemēram?

18. Jūlijs 2006, 14:45

[user]164014|Richi|[/user]Man ir mersis labs bet bez varjantiem iziet TA (sodi karājas) ... so vajag virsbūvi!

Izskatās, ka tiesu izpildītājiem te briest kārtējais darbiņš..... 8)

18. Jūlijs 2006, 14:55

jau ir sabriedis :whistle: aš 300ls duriks nav apmaksājis tele2 rēķinu un 70ls sodus par parkošanos :x tagad normāls mersis jājauc ārā :cry: :cry: a mēs ar Richy skatamies normals mersis es paņemšu ...vo paņēemu ble! :banghead: a to nevarēju saprast kāpēc vecis uz pārrakstīšanu neiradās ! :kick:

18. Jūlijs 2006, 15:48

[user]164014|Richi|[/user]jau ir sabriedis :whistle: aš 300ls duriks nav apmaksājis tele2 rēķinu un 70ls sodus par parkošanos :x tagad normāls mersis jājauc ārā :cry: :cry: a mēs ar Richy skatamies normals mersis es paņemšu ...vo paņēemu ble! :banghead: a to nevarēju saprast kāpēc vecis uz pārrakstīšanu neiradās ! :kick:

Da pac tu aktieris! :D Ko tad tu ņēmi, ja nepārraksti uzreiz??? :D

18. Jūlijs 2006, 15:49

no kļūdām mācās :)

Dadzīc! apsveicu ar jaunu auto ??? !!!! LABS !!!!!!!

18. Jūlijs 2006, 16:08

Mašīnu savācu uz servi uz diagnostiku ar teikumu ka ja viss ok tad rītā ejam pārrakstīt ...aizvilku viss ok1 ....zvanu jā braucam pārrakstīt rītā .... ok ...pienāk rītdiena ...ij daudz darba ...davai pirmdien ok pienāk pirmdiena pa svētdienu jau šis tas ir sadarīts lai izietu TA....otrdiena ...zvanos nekā ...ceturtdien pasaka ka slims slimnīcā sēž ... šinī karstumā pašam motors jeli velk ko par vecu cilvēku ar beigtu sirdi var izdomāt (pilna mašīna ar validolu) .... nu tā paiet nedēļa ...un sākās.... ko tu pats gudriniek būtu darījis? a?

18. Jūlijs 2006, 16:23

Es vienmēr esmu maksājis tieši pārrakstīšanas brīdī. Vai pat pēc tam kopīgi aizbraucot līdz kafejnīcai vai kā nu sanāk, ja ir uzticība, ka tūlīt neaizlaidīsies. Skaidrai naudai nevajadzētu būt problēmai arī tad, ja tie ir tūkstoši un tā ir ērtāk.

18. Jūlijs 2006, 16:26

P.S. Tagad vari notirgot to auto kādam betona zābaciņu vietā vai kā līdzīgi -- visas problēmas nāks pār "īpašnieku". "Pārdevējs" ne pa jokam riskē, ja automašīna izrādās vēlāk iesaistīta pretlikumīgās darbībās... Tu jau juridiski tur neesi nekas, pabraukājies, nepatika auto, atstāji kaut kur ielas malā. No rīta vairs neredzēji...
Tēma slēgta